Dinu Todoran a demisionat de la CSM Slatina, după doar cinci meciuri. Echipa olteană se afundă spre Liga 3

Marius ANGHEL 21 Mar. 2021, 10:21 Liga 2
Dinu Todoran a demisionat de la CSM Slatina, după doar cinci meciuri. Echipa olteană se afundă spre Liga 3

Dinu Todoran (42 de ani) a rezistat doar cinci meciuri ca antrenor la CSM Slatina. Înfrângerea suferită de echipa olteană, 0-1 pe teren propriu, cu Ripensia, în etapa a 20-a a Ligii 2, l-a determinat pe brașovean, potrivit surselor Liga2.ro, să-și dea demisia.

La meciul cu Ripensia, Todoran nici măcar nu a fost prezent la meci, deoarece este în izolare, infectat cu COVID-19.

Dinu Todoran și-a anunțat demisia la CSM Slatina după doar cinci meciuri

Todoran, fost antrenor la FC Voluntari și FC Voluntari II, dar totodată și antrenor secund la lotul Under 19 al României, a fost numit la CSM Slatina la finalul anului trecut, în decembrie 2020, în perioada de pauză în campionatul Ligii 2. A preluat echipa de la Mircea Voicu, cel care a asigurat pentru două meciuri interimatul pe banca tehnică, după demiterea lui Mihai Ianovschi, antrenorul care a promovat Slatina în Liga 2.

Mircea Voicu a rămas ca antrenor secund în stafful lui Todoran, iar la acest ultim joc, cu Ripensia, a dat indicații de pe margine, în lipsa ”principalului”, infectat cu COVID-19.

În mandatul lui Dinu Todoran, CSM Slatina a înregistrat în etapele 16-20 ale Ligii 2 trei înfrângeri, 0-1 cu CS Mioveni (acasă), 1-2 cu ”U” Cluj (deplasare) și 0-1 cu Ripensia (acasă), și două egaluri, 1-1 cu Farul (acasă) și 1-1 cu CSM Reșița (deplasare).

CSM Slatina, antepenultima echipă în Liga 2

Cu doar 15 puncte acumulate în 18 meciuri rămase desfășurate în 20 de etape ale acestui sezon de Liga 2, fiindcă victoria cu Turris Oltul (2-1) a fost anulată după retragerea teleormănenilor, CSM Slatina ocupă antepenultima poziție în clasament, 18, mai slabe fiind Pandurii Târgu Jiu și Aerostar Bacău, ambele cu 10 puncte.

În sezonul regular, Slatina mai are de disputat un meci, în deplasare la FK Csikszereda. Apoi va evolua în play-out, pentru a se menține în Liga 2, unde mai are de jucat încă șase partide.

Cel mai probabil, CSM Slatina va fi condusă la Miercurea Ciuc tot de secundul Mircea Voicu. Conducerea clubului îl poate convinge de Daniel Oprescu să preia echipa, în încercarea de a o salva de la retrogradare. Selecționerul naționalei U19 oricum este extrem de implicat la echipă, tot ceea ce mișcă făcându-se sub atenta sa supraveghere. Drept dovadă și faptul că la meciul cu Ripensia, fostul antrenor al echipei FC Olt Slatina n-a lipsit din tribună.

Foto: Flaviu Buboi / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinu-todoran-testat-pozitiv-covid-19-si-absent-de-la-meciul-cu-ripensia-e-izolat-la-domiciliu-dar-csm-slatina-n-a-anuntat-nimic-19175275

https://liga2.prosport.ro/seria-1/victorie-smulsa-de-ripensia-in-prelungiri-la-slatina-timisorenii-au-dominat-dar-au-transpirat-serios-pentru-cele-trei-puncte-19175366

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-castiga-puncte-importante-cu-contracandidata-slatina-dar-cosmin-petruescu-echilibrat-nu-am-realizat-mare-lucru-ce-l-a-facut-pe-antrenor-sa-si-ceara-fata-de-gazde-19175402

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-20-penultima-a-sezonului-regular-cinci-meciuri-incep-de-la-ora-1100-insa-doar-o-echipa-care-intra-la-joc-mai-are-sanse-la-play-off-19175206

Marius ANGHEL 21 Mar. 2021, 10:21 Liga 2
Pe aceeași temă