Despărțire surprinzătoare de Concordia Chiajna! Clubul ilfovean și-a încheiat contractul cu Raul Palmeș, unul dintre titularii din ultimul sezon și jumătate. Ce spune fundașul

Marius ANGHEL 06 Dec. 2022, 15:59 Liga 2

Prima parte a sezonului campionatului Ligii 2 s-a încheiat în weekendul trecut, iar echipe încep să facă schimbări în lot.

Printre acestea se numără și Concordia Chiajna, formație care avea pretenții mari și în această ediție a ligii secunde, însă va ierna abia pe locul 9, dar încă cu mari șanse la accederea în play-off grație celor două victorii cu care a încheiat anul 2022.

Primul jucător de care clubul ilfovean anunță că s-a despărțit este fundașul Raul Palmeș.

Concordia Chiajna s-a despărțit de Raul Palmeș

Despărțirea de fundașul originar din Sibiu este surprinzătoare, ținând cont de faptul că Palmeș a fost integralist în primele 14 meciuri din acest sezon și a purtat banderola de căpitan în nouă jocuri consecutive, începând din etapa a 5-a, de la partida cu Dinamo, și până în runda a 13-a, incluzând-o.

Meciul din etapa a 15-a, cel de la Gloria Buzău (1-0), l-a ratat din cauza suspendării avute la acel moment, pentru cumul de cartonașe galbene, iar la ultimul joc din acest an, cu Unirea Slobozia (1-0), avea deja contractul reziliat cu clubul.

Conducerea Clubului Sportiv Concordia Chiajna și jucătorul Raul Palmeș au încetat pe cale amiabilă colaborarea. Clubul nostru îi mulțumește pentru activitatea depusă și îi dorește mult succes în continuare!”, a informat Concordia Chiajna.

În celelalte jocuri din acest sezon (etapele 1, 2, 3, 4, 14, 15 și 16), banderola de căpitan a Concordiei a fost purtată de mijlocașul Dorin Codrea.

Raul Palmeș: ”Sezonul trecut a fost unul foarte bun, cel actual nu a decurs așa cum ne-am propus”

Raul Palmeș a semnat cu Concordia în iunie 2021 și în primul sezon petrecut la echipa ilfoveană a fost utilizat în 27 de jocuri (26 ca titular, toate ca integralist) din totalul de 29 din Liga 2, cât și în cele două meciuri ale barajului de promovare cu Chindia. În sezonul actual a evoluat în 14 jocuri în campionat.

”Am ajuns de comun acord la decizia de a rezilia contractul pentru acest sezon. Am rămas în relații bune, atât cu cei din conducere, și le mulțumesc pentru tot pe această cale, cât și cu cei din stafful tehnic și colegii de echipă, cât și cu toate persoanele auxiliare din cadrul clubului.

A fost o perioadă în care consider că am evoluat la nivel profesional în cadrul echipei, fiind titular în majoritatea meciurilor și ajungând căpitan de echipă. Sezonul trecut a fost unul foarte bun, am fost la un pas de promovare, jucând barajul cu Chindia, însă sezonul acesta nu a decurs așa cum ne-am propus cu toții la început.

Obiectivul meu pentru următoarea perioadă, fiind jucător liber de contract, este de a evolua în cadrul unei echipe cu stabilitate, dornică de performanță”, a spus, pentru Liga2.ro, Raul Palmeș, despre despărțirea de Concordia și ceea ce își dorește mai departe.

Format de Interstar Sibiu și Honved Budapesta, Raul Palmeș a evoluat la seniori pentru Honved (prima ligă maghiară), Kazincbarcika SC (liga secundă maghiară), FK Miercurea Ciuc și Concordia Chiajna. Pentru ciucani a evoluat în 44 de jocuri de Liga 2 în sezoanele 2019-2020 și 2020-2021.

  • Concordia Chiajna ocupă locul 9 în clasamentul Ligii 2 după 16 etape, cu trei runde înainte de finalul sezonului regular. Are 23 de puncte și este la doar trei puncte de ultimul loc care duce în play-off, pe care se situează Gloria Buzău (26 puncte). Astfel, echipa ilfoveană păstrează încă șanse importante de a accede din nou în grupa de promovare.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-a-terminat-anul-surprinzator-de-bine-dar-eugen-trica-ramane-ferm-pe-pozitii-reactia-antrenorului-dupa-victoria-dramatica-impotriva-unirii-slobozia-19255668

https://liga2.prosport.ro/seria-1/grozavu-incepe-sa-curete-lotul-de-jucatori-straini-poli-iasi-s-a-despartit-de-atacantul-mykhaylo-plokhotnyuk-19255976

https://liga2.prosport.ro/seria-1/au-inceput-plecarile-de-la-ripensia-clubul-timisorean-s-a-despartit-de-ultimul-basarabean-pe-care-il-mai-avea-in-lot-19255969

https://liga2.prosport.ro/seria-1/lovitura-fantastica-data-de-dinamo-avocatul-jorge-ibarrola-angajat-de-razvan-zavaleanu-a-castigat-procesul-cu-spaniolul-isma-lopez-tas-a-dat-decizia-definitiva-iar-clubul-nu-va-plati-suma-uriasa-19255964

https://liga2.prosport.ro/seria-1/jucatorii-concordiei-chiajna-ironizati-de-presedinte-inaintea-ultimului-meci-din-2022-sunt-bine-financiar-n-au-nevoie-de-bani-19255287

Marius ANGHEL 06 Dec. 2022, 15:59 Liga 2
Pe aceeași temă