Demisie din conducerea Petrolului după ce Viorel Moldovan a fost menținut ca antrenor. ”Decât doar o plantă de decor, mai bine un simplu membru fondator!”

Marius ANGHEL 15 Dec. 2020, 12:04 Liga 2
Demisie din conducerea Petrolului după ce Viorel Moldovan a fost menținut ca antrenor. ”Decât doar o plantă de decor, mai bine un simplu membru fondator!”

Decizia de la finalul săptămânii trecute a Comitetului Director al clubului Petrolul de a-l menține în funcția de antrenor principal pe Viorel Moldovan, în ciuda clasării la mijlocul clasamentului Ligii 2 după 15 etape, a dus la o demisie în cadrul grupării ploieștene. Constantin Ștefan, membru fondator al AS Petrolul ’52, legendă a Petrolului, a demisionat chiar din Comitetul Director, anunță Gazeta de Prahova.

Fostul căpitan al găzarilor, Constantin Ștefan, și-a înaintat demisia luni, 14 decembrie 2020, nemulțumit că votul său nu a contat în decizia finală privind situația antrenorului Viorel Moldovan. Acesta voia îndepărtarea fostului atacant al naționalei de pe banca Petrolului.

”Am luat această decizie ca o formă de protest la tot ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă la ACS Petrolul ’52 și mai ales după această simulare de ședință AGA. Decât doar o plantă de decor, mai bine un simplu membru fondator!”, a scris Constantin Ștefan în demisia sa.

Constantin Ștefan, după ce a demisionat de la Petrolul: ”Nu ar fi pentru prima oară când opinia mea nu a fost luată în considerare, nu a avut nicio valoare”

Constantin Ștefan a ajuns la decizia de a demisiona din cadrul Comitetului Director al clubului Petrolul după ce, potrivit gazetaph.ro, ”reprezentanții partenerului finanțator, ca și membrii suporterilor din CD, dar nu numai, cu sau fără drept de vot, au optat pentru continuitate” cu actualul staff tehnic condus de Viorel Moldovan.

”Nu ar fi pentru prima oară când opinia mea nu a fost luată în considerare, nu a avut nicio valoare”, și-a spus, pentru sursa citată, nemulțumirea Constantin Ștefan, cel care a reamintit ce înseamnă el pentru Petrolul și cât a pătimit pentru acest club: ”Am avut destule meciuri în calitate de căpitan al Petrolului, puteam să am și mai multe, dar m-au oprit, din cauza spiritului de sacrificiu, a ambiției și a devotamentului, nu mai puțin de trei comoții cerebrale, tot atâtea disjuncții acromio-claviculare, două fracturi la oasele metatarsiene, trei coaste rupte, o entorsă de genunchi gravă, rupturi musculare!”

Constantin Ștefan a mai spus că tot în această săptămână, miercuri, va demisiona din Comitetul Director și Ion Haralambie, altă legendă a Petrolului.

Petrolul, abia pe locul 9 în Liga 2

Petrolul se află, în acest moment, pe locul 9 în clasamentul Ligii 2, cu posibilitatea de a pica încă o poziție, în funcție de rezultatul din restanța ”U” Cluj – Farul, care va fi decisă la ”masa verde”.

În primele 15 etape ale acestui sezon, Petrolul a acumulat doar 21 de puncte în 14 meciuri, după ce a înregistrat șase victorii, trei remize și cinci eșecuri și un golaveraj 23-14.

Ultima poziție care asigură calificarea în play-off-ul de promovare se ocupată în acest moment de ”U” Cluj, cu 23 de puncte.

Marius ANGHEL 15 Dec. 2020, 12:04 Liga 2
Pe aceeași temă