Daniel Stanciu dezvăluie cum a semnat ”U” Cluj cu atacantul vândul de CFR Cluj pe 1 milion de euro și de ce n-a jucat acesta de mult timp

Vlad MĂCICĂȘAN 02 Feb. 2021, 17:52 Liga 2

Așa cum Liga2.ro a anunțat încă de sâmbătă, 30 ianuarie, Universitatea Cluj l-a achiziționat pe nigerianul Derick Chuka Ogbu (30 de ani), prezentat oficial astăzi, 2 februarie, atacant adus în 2013 în România de CFR Cluj și pe care rivala ”alb-negrilor” a încasat 1 milion de euro, după un sezon petrecut în Gruia.

Formația lui Costel Enache avea mare nevoie de un atacant, după ce Dorin Goga a decis să-și încheie cariera de fotbalist în această iarnă, iar Cristian Gavra rămăsese singurul vârf de atac de meserie din lot.

”Să sperăm că ne va ajuta să ne îndeplinim obiectivele stabilite pentru acest sezon și să fie acel atacant care să facă diferența”, a spus Daniel Stanciu despre aducerea lui Derick Ogbu, jucător care pleca de la CFR în China.

Daniel Stanciu, despre aducerea lui Derick Chuka Ogbu

Chiar dacă în CV-ul său sunt partide în prima ligă de Belgia (OH Leuven) și din China (Liaoning Hongyun), Ungaria (Debrecen) sau Georgia (Tskhinvali), Ogbu nu a mai jucat în ultimul an și jumătate nicăieri, după despărțirea de Al Ittihad Al Iskandary, echipă din Egipt.

Directorul general al echipei ”U” Cluj explică motivul perioadei lungi pe care acesta a petrecut-o fără echipă, din prima parte a anului 2019 și până acum.

Atacantul trebuia să ajungă în China, dar pandemia i-a stricat planul. ”Am mizat pe dorința lui de a reveni în elita fotbalului, după pauză avută și mai ales după șocul ratării transferului în China, din cauza pandemiei, în martie, anul trecut. Acesta a fost principalul nostru argument”, a spus Daniel Stanciu.

  • În această perioadă de transferuri, ”U” Cluj și-a mai adus doi mijlocași foști la Poli Iași, pe albanezul-grec Donaldo Acka (23 de ani) și argentinianul Lucas Chacana (27 de ani), și pe fundașul Andrei Răuță (25 de ani), ultima dată la Petrolul.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-u-cluj-l-a-prezentat-pe-derick-chuka-ogbu-atacant-care-ii-ia-locul-lui-dorin-goga-fostul-jucator-al-cfr-ului-n-a-mai-jucat-din-primavara-lui-2019-19167707

https://liga2.prosport.ro/seria-1/transfer-de-promovare-la-u-cluj-ardelenii-vor-sa-revitalizeze-un-atacant-vandut-de-cfr-cluj-cu-1-milion-de-euro-19167270

Vlad MĂCICĂȘAN 02 Feb. 2021, 17:52 Liga 2
Pe aceeași temă