Daniel Pancu vine cu noi lămuriri de ce a ales să fie președinte la Rapid: ”Lucrul ăsta l-am resimțit cât am antrenat sezonul ăsta.” Inițial, nici nu a vrut să audă de această funcție

Răzvan STÎNGĂ 25 May. 2020, 11:23 Liga 2
Daniel Pancu vine cu noi lămuriri de ce a ales să fie președinte la Rapid: ”Lucrul ăsta l-am resimțit cât am antrenat sezonul ăsta.” Inițial, nici nu a vrut să audă de această funcție

Daniel Pancu a oferit mai multe detalii despre noul post propus de conducerea echipei Rapid, cel de președinte. Spune că deocamdată nu a semnat contractul și că o să se gândească în zilele următoare, după care o să dea un răspuns final. Șansele sunt însă mari, spune fostul atacant al giuleștenilor, deși la început era decis să nu accepte funcția din structurile de conducere.

Daniel Pancu: ”M-am consultat cu câteva persoane importante din viața mea fotbalistică și m-au sfătuit să încerc și acest lucru”

În primă fază, era foarte radical și nu ar fi spus ”da” sub vreo formă sau alta, a accentuat Pancu, dar insistențele fanilor au contat foarte mult. Ei l-au dorit la echipă, iar ulterior a purtat mai multe discuții cu oameni influenți din fotbal. Daniel Pancu a precizat că sfaturile l-au ajutat foarte mult și și-a dat acceptul verbal să vină la Rapid pe postul de președinte. Contractul ar putea să fie semnat în primele zile ale lunii iunie.

”Am avut discuții cu cei din conducere, am fost și la echipă, am văzut condițiile de antrenament. Dar încă nu am semnat nimic și vom hotărî acest lucru săptămâna viitoare. În urmă cu două-trei săptămâni, era imposibil, dar nicio șansă! Nici nu am vrut să aud de lucrurile astea la început! După care, la insistențele suporterilor, presiune mare, am început ușor să cedez. M-am consultat cu câteva persoane importante din viața mea fotbalistică și m-au sfătuit să încerc și acest lucru, pentru o perioadă, să rămân alături de Rapid. 

În acest moment, Rapid suferă, e într-o criză de identitate. Oamenii importanți din ultimii 20 de ani nu sunt la club. Lucrurile astea, adunate, m-au făcut să mă gândesc mai bine. În acest moment, cunoștințele mele pe juridic sau administrativ sunt spre zero. Aș fi un președinte mai mult de teren, pe partea tehnică. Un președinte care să apere clubul, tradiția, istoria, suporterii, jucătorii, antrenorii. Lucrul ăsta l-am resimțit cât am antrenat sezonul ăsta.

E o situația stranie pentru mine, din poziția de antrenor să vin în funcția de președinte. Puțini au încercat acest lucru în fotbal. Dar dacă fac acest lucru este doar pentru Rapid”, a spus Daniel Pancu la Realitatea Plus.

Victor Angelescu a anunțat că Pancu poate pleca oricând își dorește 

Victor Angelescu, principalul acționar al Rapidului, a fost cel care a făcut anunțul că Pancu va prelua funcția de președinte, într-o intervenție în emisiunea ProSport LIVE. Omul de afaceri a declarat că speră ca fostul atacant să stea în această poziție un timp cât mai lung, dar că i se va da dreptul să plece fără obligații, dacă primește o ofertă tentantă din partea vreunui club, pentru postul de antrenor.

”Noi sperăm ca Pancu să stea cât mai mult în acestă funcție. În condițiile în care el va avea o ofertă foarte bună, nu știu, peste un an, peste doi, când se va decide el, că, până la urmă, este viitorul lui, și vrea să se ducă să antreneze, noi îl vom lăsa. Normal, vrem să rămânem prieteni. El este un rapidist, o legendă și e normal ca în momentul de față să facă parte din proiect.

Dacă vrea să își urmeze visul, să devină antrenor, noi nu o să ne opunem și o să rămânem prieteni și după acest lucru. Daniel o să știe când o să primească ofertă, dacă o să fie în trei luni sau în doi ani. Și dacă va vrea să dea curs acelei oferte”, a declarat Angelescu.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/victor-angelescu-dezvaluie-cum-a-ajuns-daniel-pancu-din-antrenor-demis-presedinte-la-rapid-si-care-va-fi-rolul-lui-va-fi-liantul-dintre-conducere-si-echipa-19132860

 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/foto-rapid-incalca-din-nou-regulile-giulestenii-nu-respecta-protocolul-medical-pentru-antrenamente-19133489

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ovidiu-burca-e-convins-ca-play-off-ul-nu-ajuta-prea-mult-echipa-rapid-mi-ar-fi-placut-sa-jucam-mai-multe-meciuri-tur-retur-primele-trei-echipe-sunt-oarecum-avantajate-19133454

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ce-se-intampla-daca-echipele-vor-anunta-cazuri-de-covid-19-anuntul-lui-razvan-burleanu-exclusiv-19133394

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 25 May. 2020, 11:23 Liga 2
Pe aceeași temă