Daniel Benzar, ca și plecat de la Poli Timișoara! Unde s-a produs ruptura și cum comentează cazul antrenorul Nicolae Croitoru

Anda DELIU 05 Nov. 2021, 13:36 Liga 2
Daniel Benzar, ca și plecat de la Poli Timișoara! Unde s-a produs ruptura și cum comentează cazul antrenorul Nicolae Croitoru

Daniel Benzar e aproape de o despărțire iminentă de Poli Timișoara, club la care a ajuns în vară, la începutul actualului sezon. Fotbalistul care ultima dată jucase la Rapid nu s-a mai prezentat de peste o săptămână la antrenamente și pare că nu poate fi înduplecat să-și schimbe decizia.

În aceste condiții, ca la cluburile de stat, la Poli s-a făcut clasicul referat, pasat Consiliului de Administrație.

Benzar, Bîrnoi și Prodan, puși la colț de antrenor

Pentru meciul cu Rapid din Cupa României, Poli a avut jumătate de bancă de rezerve goală după ce antrenorul Nicolae Croitoru, numit cu două jocuri înainte, pe care echipa le-a pierdut în campionat, a decis să-i țină în tribune pe Daniel Benzar, Cosmin Bîrnoi și Răzvan Prodan.

Interesant este că antrenorul spune că nu știe de ce s-a supărat așa tare jucătorul, care, din informațile Liga2.ro, nu poate fi înduplecat nici de apropiați să mai meargă să se antreneze cu Poli.

”Nu aș numi-o o excludere din lot. A fost o decizie înaintea jocului cu Rapid. El nu a făcut parte din lotul echipei pentru acel joc. Este o decizie care se întâmplă, până la urmă, în viața oricărei echipe. După această decizie, el nu s-a mai prezentat la antrenamente. Mai multe nu știm! Discuții nu aveam cum să am cu Benzar, pentru că în momentul în care el a fost anunțat despre programul pentru a doua zi, el a plecat de la vestiare fără să discute cu nimeni. De atunci nu a mai existat niciun contact, el nu s-a mai prezentat la antrenamente”, a spus Croitoru despre situație.

  • Daniel Benzar evoluase până la momentul rupturii în zece meciuri în campionat și înscrisese de trei ori, cu Dunărea Călărași (3-1), FC Buzău (1-1) și Ripensia (1-3). În plus, evoluase și jocul din Faza a IV-a a Cupei României cu Șoimii Lipova (2-1), în care a marcat golul de 1-0.

Consiliul de Administrație al Politehnicii Timișoara va tranșa situația

Poate alt antrenor ar fi tunat și fulgerat că un jucător efectiv refuză să se prezinte la antrenamente. Nicolae Croitoru nu pare să fi luat deloc situația personal și nu a cerut rezilierea contractului.

Antrenorul dâmbovițean doar a informat conducerea, care va trebui să-și asume decizia, una care pare clar să ducă spre despărțire. ”În cazul lui, am făcut un referat conform regulamentului de ordine interioară pe care l-am înaintat Consiliului de Administrație, urmând ca acesta să ia o decizie în cazu lui”, a mai spus Croitoru.

Reamintim că Benzar, în vârstă de 23 de ani, a venit în vară la Poli, după un sezon mai slab al său, la Rapid.

Poli e aproape să bifeze încă o despărțire, deși are un lot ”subțire”

Altfel, la Poli au fost mai multe plecări după ce, teoretic, s-a conturat lotul.

Mai întâi, pe vremea lui Dorin Toma, în perioada de pregătire, a plecat Romario Rus. Chiar înainte de startul de sezon l-a urmat Alin Manea. Ulterior, fiecare pauză pentru programul echipelor naționale a înseamnat și câte o plecare de la Poli. În septembrie, Mircea Axente a decis să pună ghetele-n cui, iar, apoi, în octombrie, Bogdan Minteuan a decis să se despartă și el de Poli.

Acum, e iminentă plecarea lui Daniel Benzar, timișorean de origine.

Benzar a jucat în cariera sa la LPS Banatul, FCSB, Academica Clinceni, Dunărea Călărași, FC Voluntari, Rapid și Poli Timișoara. Deși era anunțat ca un tânăr fotbalist de perspectivă, Benzar junior nu reușește să confirme așteptările.

Foto: Leczki Jozsi / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/zece-jucatori-din-liga-2-convocati-la-nationala-u19-a-romaniei-pentru-meciurile-din-turcia-contand-pentru-prima-faza-a-calificarilor-la-campionatul-european-din-2022-19208634

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-ultimei-etape-inainte-de-a-treia-pauza-pe-care-echipele-din-liga-2-o-primesc-in-2021-pe-perioada-meciurilor-nationalelor-u-revine-pe-cluj-arena-fc-hermannstadt-steaua-e-19208524

Anda DELIU 05 Nov. 2021, 13:36 Liga 2
Pe aceeași temă