Dan Alexa, viitorul antrenor al Rapidului? Reacția sa după ce Daniel Pancu a fost demis

Anda DELIU, Marius ANGHEL 09 Mar. 2020, 15:48 Campionat
Dan Alexa, viitorul antrenor al Rapidului?** Reacția sa după ce Daniel Pancu a fost demis

Rapid a rămas fără antrenor de astăzi, 9 martie, în urma demiterii lui Daniel Pancu (42 de ani). Printre numele vehiculate a a prelua echipa giuleșteană se află și Dan Alexa (40 de ani), cel care de câteva luni bune nu are echipă, după o despărțire complicată de Astra.

Dan Alexa a declarat pentru Liga2.ro că nu l-a sunat Ovidiu Burcă sau nimeni din club. „Nu m-a căutat nimeni. Am văzut și eu despre demitere. Ovidiu Burcă nu m-a sunat, și știți că e nașul fetițelor mele”, a declarat Dan Alexa.

Informațiile Liga2.ro sunt că, totuși, Alexa e principalul favorit.

În ultimele luni, „Chirurgul” se judeca la comisii cu clubul Astra, de unde a plecat în condiții nu tocmai prietenești cu patronul.

Ca antrenor, Dan Alexa le-a pregătit pe ACS Poli, Rapid (cu care a promovat în prima ligă, înainte ca vechea societate să intre în faliment, în 2016), ASA Târgu Mureș, Concordia Chiajna, Dunărea Călărași și Astra. Cu ACS Poli, Rapid și Dunărea Călărași a obținut promovarea în Liga 1.

În acest moment, după 24 de etape desfășurate în campionatul Ligii 2, Rapid ocupă locul 6, cu 37 de puncte, la egalitate cu Metaloglobus, și la două puncte în spatele echipelor CS Mioveni și Turris Oltul Turnu Măgurele, clasatele pe locurile 2 și 3.

Articol scris de Anda DELIU

 

Anda DELIU, Marius ANGHEL 09 Mar. 2020, 15:48 Campionat
Pe aceeași temă