Dan Alexa îi ține pumnii lui Hagi, să învingă FCSB și să câștige titlul în SuperLigă: ”La început mizam pe CFR, dar Farul este cea mai bună echipă din campionat. Are un fotbal foarte bun, peste nivelul Ligii 1”

Adi MARICA 16 May. 2023, 12:43 Liga 2
Dan Alexa îi ține pumnii lui Hagi, să învingă FCSB și să câștige titlul în SuperLigă: ”La început mizam pe CFR, dar Farul este cea mai bună echipă din campionat. Are un fotbal foarte bun, peste nivelul Ligii 1”

În vara trecută, înaintea startului sezonului, Farul începea pregătirea campionatului cu un meci amical contra Brașovului lui Dan Alexa. ”Marinarii” aveau să câștige cu 3-1 (David Kiki 19, Ionuț Cojocaru 54, Alexi Pitu 88 / Vlad Mihalcea 67), dar Gheorghe Hagi era nemulțumit și își băga jucătorii în ședință aproape o oră!

Managerul Farului punea presiune încă de atunci pe jucătorii săi, iar lotul avea să sufere modificări majore. ”Suntem la început, au plecat mulți jucători, mulți au venit, ușor, ușor lucrurile o să meargă foarte bine. Până în septembrie mai pot veni jucători. Noi avem un proiect bun la Constanța. Mai avem până să devenim foarte mari. Vom vedea când! Eu sunt mulțumit de ce transferuri am făcut până acum. Obiectivul este să intrăm în play-off. Pretențiile mele sunt mari, o să vedem cât de buni vom fi în campionat”, spunea Hagi.

Între timp, Farul este la un pas de câștigarea titlului, cu o etapă înainte de finalul sezonului, dacă își va câștiga meciul de acasă cu FCSB.

Dan Alexa: ”Farul joacă cel mai bun fotbal, peste nivelul Ligii 1”

Dan Alexa este surprins plăcut de parcursul echipei de la Ovidiu și o consideră cea mai bună din SuperLigă. ”Sincer, în vara trecută, nu mă așteptam ca Farul să ajungă să fie favorită la câștigarea titlului în România. La începutul sezonului mizam pe experiența CFR-ului din ultimii ani, când au câștigat campionatul”, a spus Alexa.

Antrenorul de la FC Brașov spune că Farul are cel mai un ritm de joc din prima ligă și este o echipă greu de învins. ”Din ce văd, Farul este cea mai bună echipă din campionat, are cel mai bun ritm si joacă cel mai bun fotbal. În primul rând e foarte greu să-i bați, în schimb le este foarte ușor să te bată! Eu spun ca Farul are un fotbal foarte bun, peste nivelul Ligii 1”, a mai declarat Alexa.

Finala campionatului se joacă la Ovidiu

Cu două etape înainte de finalul play-off-ului din SuperLigă, Farul are un avans de un punct în clasament față de FCSB, 47 față de 46, doar aceste două echipe fiind în continuare în lupta pentru titlu.

Cu o victorie în meciul direct din weekend, duminică, de la ora 21:00, pe stadionul din Ovidiu, elevii lui Gică Hagi pot fi deja campioni, altfel, totul se amână pentru ultima etapă, atunci când Farul joacă în Gruia, cu CFR, iar FCSB va avea meci acasă cu Rapid.

Brașovul lui Dan Alexa și-a încheiat deja sezonul în Liga 2, pe locul 1 în Grupa B a play-out-ului, iar antrenorul și stafful său au semnat prelungirea contractului pe încă un sezon. Momentan, echipa de sub Tâmpa, care țintește promovarea în noua ediție de campionat, este în negocieri pentru prelungirea contractelor jucătorilor pe care îi dorește în continuare în lot.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-poate-ramane-fara-doi-jucatori-importanti-unul-are-oferta-din-portugalia-si-e-mai-mamos-altul-e-greu-de-tinut-19270813

https://liga2.prosport.ro/seria-1/inca-un-jucator-a-fost-convins-sa-continue-cu-fc-brasov-iar-conducerea-poarta-negocieri-pentru-readucerea-in-tara-a-unui-basarabean-fost-la-cfr-cluj-fcsb-sau-dinamo-19270548

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dan-alexa-mizeaza-pe-experienta-la-fc-brasov-si-in-noul-sezon-al-ligii-2-cinci-jucatori-cu-varsta-trecuta-bine-de-30-de-ani-au-semnat-prelungirea-contractului-19270367

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-cu-chirurgul-inainte-dan-alexa-a-semnat-prelungirea-contractului-cu-fc-brasov-ma-simt-foarte-motivat-si-foarte-bine-19269304

Adi MARICA 16 May. 2023, 12:43 Liga 2
Pe aceeași temă