D'ale lui Daminuţă! A fost la Inter şi AC Milan, s-a întors în liga a doua din România, dar n-are voie să joace! Motivul e absolut hilar

15 mar 2012 17723 afişări Comentează şi tu Liga 2
D'ale lui Daminuţă! A fost la Inter şi AC Milan, s-a întors în liga a doua din România, dar n-are voie să joace! Motivul e absolut hilar D'ale lui Daminuţă! A fost la Inter şi AC Milan, s-a întors în liga a doua din România, dar n-are voie să joace! Motivul te face să te dai cu capul de toţi pereţii

Cristian Daminuţă poate candida la titlul de cel mai ghinionist fotbalist român. Mijlocaşul a aflat că nu poate juca la FC Baia Mare până la vară, din cauză că datele sale de transfer au fost introduse greşit într-un program.

Toate ghinioanele par să i se întâmple doar lui Daminuţă. Şi-a călcat peste orgoliul de mare speranţă şi de fost jucător al lui Inter şi AC Milan şi a acceptat să-şi relanseze cariera în Liga a II-a, la Baia Mare. Aştepta debutul în Liga a II-a, dar a aflat că nici aici nu va putea juca. Motivul este unul ilar. Transferul său de la FC Tiraspol la FC Maramureş trebuia trecut printr-un program în care se afişează toate tranzacţiile internaţionale pentru a fi validate. Doar că transnistrenii n-au ştiut că FC Baia Mare a devenit FC Maramureş şi au introdus vechea denumire a echipei în TMS (n.r. Transfer Matching System).

"Nu ştiam de ce nu vine cartea verde şi am aflat abia zilele trecute care era motivul", povesteşte Ioan Hotico, preşedintele lui FC Maramureş. Problema a fost că singurul om de la club care ştia parola ce permitea accesul în TMS era la Bucureşti. "Am mers la el şi am descoperit greşeala. Am trimis un fax la FIFA, dar ne-au spus că perioada de transferuri s-a încheiat şi că nu-l mai putem legitima. A fost şi greşeala noastră pentru că am lăsat totul pe ultimul moment", a dezvăluit Hotico stupidul motiv pentru care Daminuţă nu mai poate juca la FC Baia Mare.

Nu ştiu ce se va întâmpla. Voi lua legătura cu avocatul şi impresarul meu şi vom decide ce este de făcut
Cristian Daminuţă, mijlocaş AC Milan

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.