CSM Slatina i-a găsit înlocuitor lui Dinu Todoran: un antrenor de la o codașă din Liga 3!

Marius ANGHEL 22 Mar. 2021, 13:16 Liga 2
CSM Slatina i-a găsit înlocuitor lui Dinu Todoran: un antrenor de la o codașă din Liga 3!

CSM Slatina a confirmat pe pagina sa de Facebook despărțirea de antrenorul Dinu Todoran (42 de ani), demisionar după eșecul înregistrat de echipă sâmbătă, pe teren propriu, cu Ripensia (scor 0-1), în etapa a 20-a a campionatului Ligii 2, penultima a sezonului regular.

Clubul din Olt s-a decis și cine va conduce mai departe echipa de seniori în celelalte etape rămase din acest sezon, una în sezonul regular și altele șase în play-out.

Cristian Stănculețu va conduce CSM Slatina în ultimele meciuri din acest sezon al Ligii 2

Cristian Stănculețu a fost numit antrenor la CSM Slatina, care vine de la echipa de Liga 3 Petrolul Potcoava (penultima clasată în Seria a 6-a, locul 9, după 12 etape). Clubul susține că Stănculețu e antrenor din ”cadrul Centrului de Juniori”. Va fi secondat de Mircea Voicu, cel care a asigurat interimatul în două jocuri anul trecut, după demiterea lui Mihai Ianovschi, dar care a dat indicații de pe margine și la jocul cu Ripensia, Todoran fiind infectat cu COVID-19.

”Clubul nostru s-a despărţit, prin acord comun, de tehnicianul Dinu Todoran, după meciul cu Ripensia Timişoara. Echipa va fi pregătită de antrenorul Cristian Stănculeţu, care activează în cadrul Centrului de Juniori, şi de secundul Mircea Voicu.
Clubul îi mulţumeşte antrenorului Dinu Todoran, pentru munca depusă la echipa noastră, şi îi urează succes în carieră!”, a anunțat CSM Slatina.

În cariera sa, Stănculețu a mai fost antrenor la Sportul Vișina Nouă (Liga 3) sau LPS Slatina.

Selecționerul Daniel Oprescu, antrenorul din umbră?

Mai mult ca sigur, Stănculețu va fi doar antrenorul cu acte la CSM Slatina, fiindcă altul va fi antrenorul care va lua decizii.

Din sursele Liga2.ro, selecționerul naționalei U19 a României, Daniel Oprescu, controlează tot ceea ce se întâmplă la echipă. Fostul antrenor al echipei FC Olt Slatina îl are în lot inclusiv pe fiul său, David Oprescu.

Implicarea lui Daniel Oprescu (foto) la actuala echipă din Slatina, unde un cuvânt greu îl are fratele său, Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt, este cunoscută de mult timp. Un fost jucător al oltenilor, Dan Popescu, spunea pentru Liga2.ro, modul în care se implică la echipă selecționerul.

CSM Slatina, antepenultima echipă în Liga 2

CSM Slatina a promovat în Liga 2 cu Mihai Ianovschi antrenor, iar acesta a pregătit echipa până în etapa a 13-a. În următoarele două jocuri, ultimele din 2020, secundul Mircea Voicu a asigurat interimatul, iar apoi a fost numit Dinu Todoran.

În mandatul lui Dinu Todoran, CSM Slatina a înregistrat în etapele 16-20 ale Ligii 2 trei înfrângeri, 0-1 cu CS Mioveni (acasă), 1-2 cu ”U” Cluj (deplasare) și 0-1 cu Ripensia (acasă), și două egaluri, 1-1 cu Farul (acasă) și 1-1 cu CSM Reșița (deplasare). Cu Ripensia nu a putut sta pe bancă, fiind infectat cu COVID-19, locul lui fiind luat de secundul Mircea Voicu.

Cu doar 15 puncte acumulate în 18 meciuri rămase desfășurate în 20 de etape ale acestui sezon de Liga 2, fiindcă victoria cu Turris Oltul (2-1) a fost anulată după retragerea teleormănenilor, CSM Slatina ocupă antepenultima poziție în clasament, 18, mai slabe fiind Pandurii Târgu Jiu și Aerostar Bacău, ambele cu 10 puncte.

În sezonul regular, Slatina mai are de disputat un meci, în deplasare la FK Csikszereda. Apoi va evolua în play-out, pentru a se menține în Liga 2, unde mai are de jucat încă șase partide.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinu-todoran-a-demisionat-de-la-csm-slatina-dupa-doar-cinci-meciuri-echipa-olteana-se-afunda-spre-liga-3-19175420

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinu-todoran-testat-pozitiv-covid-19-si-absent-de-la-meciul-cu-ripensia-e-izolat-la-domiciliu-dar-csm-slatina-n-a-anuntat-nimic-19175275

https://liga2.prosport.ro/seria-1/victorie-smulsa-de-ripensia-in-prelungiri-la-slatina-timisorenii-au-dominat-dar-au-transpirat-serios-pentru-cele-trei-puncte-19175366

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-castiga-puncte-importante-cu-contracandidata-slatina-dar-cosmin-petruescu-echilibrat-nu-am-realizat-mare-lucru-ce-l-a-facut-pe-antrenor-sa-si-ceara-fata-de-gazde-19175402

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-20-penultima-a-sezonului-regular-cinci-meciuri-incep-de-la-ora-1100-insa-doar-o-echipa-care-intra-la-joc-mai-are-sanse-la-play-off-19175206

 

Marius ANGHEL 22 Mar. 2021, 13:16 Liga 2
Pe aceeași temă