Cristian Pustai, fără regrete după ce FC Buzău a învins cu 14-0 Unirea Constanța. ”Profesorul” a anunțat ”trei transferuri notabile” după scorul ultimilor ani în Liga 2

Andrei PASCU 28 Aug. 2021, 17:02 Liga 2

FC Buzău nu a ținut cont de problemele de la Unirea Constanța și a trecut de o manieră mai mult decât clară de aceasta, în etapa a 5-a a Ligii a 2-a, cu 14-0.

Antrenorul învingătorilor, Cristian Pustai, a comentat cele întâmplate în partida jucată chiar la Buzău, dar mai mult din perspectiva învinșilor.

Cristian Pustai: ”Nu suntem noi vinovați de ce s-a întâmplat, dar mă bucur că jucătorii au fost serioși” 

Pustai a declarat că FC Buzău nu a făcut altceva decât să-și respecte statutul și competiția. Din minutul 60, a încercat chiar să își menajeze o parte din jucători, făcând toate cele cinci schimbări. Antrenorul buzoienilor a recunoscut că se aștepta la o astfel de diferență clară, între o echipă din Liga 2 și una ”under”.

Însă, pentru FC Buzău urmează meciuri grele în campionat, în opinia ”profesorului”. A remarcat, în principal, următoarele patru partide din Liga 2, cu Poli Iași (deplasare), Metaloglobus (acasă), FK Csikszereda (deplasare) și Viitorul Pandurii (acasă).

”Nu suntem noi vinovați de ce s-a întâmplat, dar mă bucur că jucătorii au fost serioși cel puțin până în minutul 60. După care am făcut cinci schimbări. Am respectat competiția. Acum, era normal să fie diferență mare între o echipă de Liga 2 și o echipă de under 19.

Urmează o perioadă foarte grea, de patru etape, în care dacă reușim să scoatem tot șapte puncte, atunci putem să spunem că suntem în grafic. Avem două jocuri acasă cu Metaloglobus și cu Viitorul Pandurii, două deplasări la Iași la Csikszereda. După seria aceasta de patru, dacă luăm șapte puncte, putem spune că suntem în calcule”, a declarat Cristian Pustai, la Metropola TV.

Pentru FC Buzău au marcat: Alin Cârstocea (12’), Adi Chică-Roşă (18’, 31’, 33’), Cristian Ciobanu (20’, 27’, 39’), Serge Ekollo (23’, 40’, 89’), Tudor Oltean (47’), Ionuţ Neacşu (72’, 83’) și Dumitru Rogac (78’).

  • FC Buzău în meciul cu Unirea Constanța: R. Stoian – Oteliță, Ghinga (cpt.)(A. Lopez 60′), Vîrtej, T. Oltean, Cârstocea, Al. Munteanu (I. Neacșu 60′), Ekollo, Gaitan (Mondragon 60′), Cr. Ciobanu (Dr. Lazăr 60′), Chică-Roșă (D. Rogac 60′). Rezerve neutilizate: Cr. Avram – D. David, C. Toma.

FC Buzău va face trei transferuri importante 

În ceea ce privește transferurile, campania nu s-a terminat la FC Buzău. Pustai a recunoscut că în următoarele zile, la echipă vor mai ajunge în jur de trei fotbaliști importanți, care să crească valoarea lotului. Poate jucătorii sunt chiar de la echipa pe care tocmai au învins-o, cei dați afară de la Unirea Constanța.

Sper să reușim să facem vreo trei transferuri notabile și cred că va fi bine”, a comentat, scurt, despre transferuri, Cristian Pustai.

FC Buzău are 7 puncte după victoria la scor cu Unirea Constanța. Anterior, a mai înregistrat o victorie (3-0 cu Dunărea Călărași), un egal (1-1 cu Poli Timișoara) și două eșecuri (1-2 cu FC Hermannstadt și 0-1 cu ”U” Cluj).

Foto: Aurelian Trifan / FC Buzău

https://liga2.prosport.ro/seria-1/masacru-in-liga-2-unirea-constanta-calcata-in-picioare-de-fc-buzau-intr-un-meci-in-care-a-jucat-cu-juniorii-iar-deplasarea-s-a-facut-in-ziua-duelului-afirmatii-socante-ale-lui-dumitru-faitas-19198109

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-a-remizat-cu-astra-dar-pe-adrian-mihalcea-il-napadesc-alte-ganduri-ma-incurca-teribil-urmeaza-vremuri-grele-in-campionat-19198133

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fostul-primar-al-unei-comune-numit-administrator-special-la-dunarea-calarasi-19198012

Andrei PASCU 28 Aug. 2021, 17:02 Liga 2
Pe aceeași temă