Costel Enache e noul antrenor al echipei Petrolul. Când va fi prezentat oficial

Marius ANGHEL 16 Dec. 2019, 12:01 Campionat
Costel Enache e noul antrenor al echipei Petrolul.** Când va fi prezentat oficial

Petrolul Ploiești are un nou antrenor după demisia lui Flavius Stoican. Președintele Marius Stan și Constantin Enache au ajuns, astăzi, la un acord, iar clubul ploieștean își va prezenta oficial, marți, noul antrenor principal. Enache va avea ca obiectiv promovarea. În acest moment, în pauza de iarnă, Petrolul ocupă locul 8 în Liga 2 la șase, respectiv patru puncte de CS Mioveni și Rapid, adică ocupantele locurilor 2 și 3.

Revenit din Anglia, acolo unde a fost la finalul săptămânii trecute, „pentru o dezvoltare personală” și pentru a asista la meciul Arsenal – Manchester City, Costel Enache a mers astăzi la Ploiești, unde a purtat negocierile cu Marius Stan pentru preluarea postului de antrenor principal la Petrolul.

Petrolul îl va prezenta oficial pe Costantin Enache marți, 17 decembrie, la sala de conferințe a stadionului „Ilie Oană”.

În cariera de antrenor, Costel Enache a condus echipele CSM Roman, Ceahlăul, CSM Poli Iași, FC Botoșani, Astra și FC Hermannstadt. În plus, a fost selecționer la naționala U18 și U19 a României.

Cu Flavius Stoican antrenor, Petrolul a înregistrat în acest sezon de Liga 2 9 victorii, incluzând-o și pe cea anulată cu Daco-Getica, 7 egaluri și 5 înfrângeri, echipa fiind clasată după 21 de etape pe locul 8. Campionatul Ligii 2 se va relua la finalul lunii februarie 2020, iar Petrolul are meci pe teren propriu, cu Dunărea Călărași.

Marius ANGHEL 16 Dec. 2019, 12:01 Campionat
Pe aceeași temă