Continuă lupta pentru putere, la ”U” Cluj! ”Pentru a fi în conducere ai nevoie de inteligență, pricepere și sufletul la U Cluj. Stanciu a căutat alibiuri”

Vlad MĂCICĂȘAN 22 Feb. 2021, 16:18 Liga 2
Continuă lupta pentru putere, la ”U” Cluj! ”Pentru a fi în conducere ai nevoie de inteligență, pricepere și sufletul la U Cluj. Stanciu a căutat alibiuri”

Foștii jucători ai Universității Cluj care doresc să preia conducerea clubului și-au explicat intenția, prin vocea lui George Florescu, care l-a acuzat pe Daniel Stanciu că a discutat despre acest subiect.

Mulți dintre suporteri i-au acuzat pe foștii jucători, pe rețelele sociale, că nu era momentul oportun pentru această inițiativă, pentru a nu destabiliza echipa aflată în lupta pentru accederea în play-off-ul de promovare.

”Nu aș vrea să se creeze o imagine falsă. Nu cred că e vorba de niciun scandal. Toată această întâlnire a avut loc datorită faptului că a expirat sau expiră, nu știu exact, mandatul actualului președinte. În acest context, noi ne-am dus acolo, suntem un grup de foști fotbaliști ai Universității și ne-am dus la o întâlnire cu Radu Constantea, actualul președinte, pentru a oferi o alternativă pentru viitorul clubului. Noi ne-am oferit să ajutăm. N-am zis niciun moment că vrem să preluăm echipa, să facem noi o revoluție. Ne-am oferit ca pe o alternativă pentru viitorul clubului. Am discutat să nu se facă public ceea ce am discutat la ședință, tocmai pentru că nu vrem să creem tensiuni la echipă și nu vrem să destabilizăm nimic. Este foarte curios de ce Daniel Stanciu a ieșit public, pentru că el nu a participat fizic la această întâlnire. Practic, în mod normal, el nici nu trebuia să știe de această întâlnire”, a spus Florescu la Look Sport+.

George Florescu: ”Avem un proiect pe care o să-l arătăm Comitetului Director. Ne dorim din suflet ca acest club să promoveze”

Fostul internațional a continuat înțepăturile la adresa actualului conducător.

”N-am vrut să fie public, dar Daniel Stanciu a decis să iasă în public și să aducă niște acuzații asupra unor colegi de-ai mei. Daniel probabil a simțit că are nevoie de anumite alibiuri în cazul unor rezultate negative. Nu pot să-mi dau seama și nu înțeleg de ce reacția lui a fost atât de vehementă. Noi ne dorim din suflet ca acest club să promoveze. Din punctul meu de vedere, ca să fi în conducerea Universității Cluj ar trebui să ai trei calități: inteligență, pricepere și cu sufletul la U Cluj”, a mai spus Florescu, cel care a recunoscut că și-a expus proiectul în fața actualului președinte, alături de foștii săi coechipieri, așa cum Liga2.ro a anunțat în exclusivitate: ”Avem un proiect pe care o să-l arătăm Comitetului Director, la momentul oportun. Știm pașii care trebuie urmați, alături Octavian Abrudan, Andrei Cordoș, Gabi Giurgiu și Alexandru Păcurar. Am mai vorbit și cu Dorin Goga, dar încă el nu ne-a dat un răspuns. Speră să ni se alăture și el, pentru că noi am crescut, practic, împreună la acest club și suntem toți U-iști adevărați.”

”U” Cluj ocupă locul 7 în clasamentul Ligii 2, cu 23 de puncte acumulate în 14 meciuri desfășurate în 16 etape, fiind la un punct în spatele ultimele două poziții care duc la finalul sezonului regular în play-off-ul de promovare, Dunărea Călărași și FK Csikszereda. Echipa mai are de disputat meciuri în sezonul regular cu CSM Slatina (acasă), Fotbal Comuna Recea (deplasare), U Craiova 1948 SA (acasă) și Petrolul (acasă). În penultima etapă, a 20-a, va sta.

Echipa ardeleană este calificată și în faza sferturilor de finală ale Cupei României, unde va întâlni Viitorul Pandurii, la data de 3 martie, de la ora 17:30.

Foto principal: Universitatea Cluj

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-lupta-pentru-putere-la-u-cluj-daniel-stanciu-s-a-saturat-plec-orice-se-intampla-cine-sunt-cei-care-incearca-sa-puna-mainile-pe-club-19170385

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dialog-intre-daniel-stanciu-si-george-florescu-dupa-ce-fostii-jucatori-vor-sa-intre-in-conducerea-clubului-u-cluj-ideea-era-sa-intre-acum-sa-preia-partea-sportiva-19170718

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-fanii-lui-u-prezenti-la-antrenament-dupa-aparitia-luptelor-pentru-putere-la-club-mesajul-pe-care-l-au-avut-pentru-jucatori-19170741

Vlad MĂCICĂȘAN 22 Feb. 2021, 16:18 Liga 2
Pe aceeași temă