Constantin Budescu, așteptat la Petrolul după promovarea în Liga 1. Mijlocașul lansat în fotbal de echipa ploieșteană a fost prezent pe ”Ilie Oană”

Marius ANGHEL 09 May. 2022, 20:06 Liga 2
Constantin Budescu, așteptat la Petrolul după promovarea în Liga 1. Mijlocașul lansat în fotbal de echipa ploieșteană a fost prezent pe ”Ilie Oană”

La meciul în care Petrolul și-a asigurat promovarea în Liga 1, acasă cu Concordia Chiajna, scor 2-0 în etapa a 9-a a play-off-ului Ligii 2, printre spectatorii care au privit jocul de la tribuna oficială, din loje, s-a numărat și Constantin Budescu (33 de ani), fotbalist care ar putea fi una dintre achizițiile echipei pentru noul sezon.

Budescu, jucător lansat în fotbal chiar de Petrolul, a spus în repetate rânduri că își dorește revenirea la echipa ploieșteană, însă mai întâi să promoveze în Liga 1.

Budescu, așteptat la Petrolul după promovarea în Liga 1

Budescu este în acest moment sub contract cu FC Voluntari, însă este accidentat de o perioadă.

Întrebat dacă Budescu va reveni la Petrolul, directorul sportiv al clubului, Claudiu Tudor, a spus că pentru moment îi dorește să se facă bine.

”Îl așteptăm alături de noi, îi dorim sănătate, noi îl sprijinim cum putem și să se facă bine, asta e important!”, a spus Claudiu Tudor la microfonul DigiSport.

Budescu, lansat de Petrolul, a plecat la Astra înainte de promovarea din 2011

Petrolul revine în Liga 1 după șase ani de la retrogradarea vechii asociații, intrate tot atunci, în 2016, în faliment. Noul Petrolul a luat-o de la zero, din Liga a 4-a, iar la a patra încercare a reușit promovarea.

Precedenta promovare în Liga 1 a Petrolului a fost în 2011, cu Vivi Răchită antrenor. În acest sezon, Constantin Budescu pleca la pauza campionatului, când mergea la Astra. Ulterior a mai evoluat pentru FCSB, Al Shabab (Arabia Saudită), s-a întors la Astra, Damak (Arabia Saudită), s-a întors la FCSB și acum e sub contract cu FC Voluntari. În acest sezon a evoluat în zece meciuri pentru FCSB și în 11 pentru FC Voluntari.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-la-o-victorie-de-promovarea-matematica-in-liga-1-meciul-cu-concordia-chiajna-incepe-la-ora-1730-pe-ilie-oana-19230607

 

Marius ANGHEL 09 May. 2022, 20:06 Liga 2
Pe aceeași temă