Conducerea lui Dinamo încearcă să ia presiunea de pe Ovidiu Burcă și face apel la calm în rândul fanilor: ”Trebuie să muncim, să avem încredere în proces.” ”Câinii”, încă patru achiziții după eșecul cu SC Oțelul?

Andrei PASCU 16 Aug. 2022, 23:02 Liga 2

Dinamo a arătat în partida cu SC Oțelul că mai are nevoie de întăriri pentru a conta în lupta pentru promovarea în SuperLigă, iar acest aspect a fost remarcat și de Vlad Iacob (34 de ani), administratorul special al clubului. Ovidiu Burcă va primi noi jucători în această săptămână.

Dinamo ia decizii clare după eșecul cu SC Oțelul. Vlad Iacob anunță noi veniri

Dinamo va aduce patru fotbaliști în total, posibil trei chiar în zilele următoare, iar încă unul până la încheierea perioadei de transferuri. Analiza făcută de administratorul special al lui Dinamo a fost efectuată la cald, imediat la finalul confruntării de la Clinceni, pierdută cu scorul de 1-3.

Oficialul a afirmat că Ovidiu Burcă nu este vinovat pentru ceea ce se întâmplă, el venind târziu la echipă, după ce jucătorii începuseră perioada de pregătire. Din acest motiv l-a scuzat, oarecum, pe antrenor în fața fanilor, precizând că este nevoie de timp pentru ca Burcă să pună lucrurile la punct.

Vlad Iacob nu pune în cârca lui Ovidiu Burcă eșecul lui Dinamo cu SC Oțelul

Zona în care suferă cel mai mult Dinamo este apărarea, iar în acea zonă se va face majoritatea achizițiilor. Vlad Iacob a demonstrat că are și abilități de antrenor și a punctat că SC Oțelul a marcat în poarta lui Dinamo din cauza unor probleme individuale.

Înfrângerea e foarte frustrantă, mai ales că i-am avut pe fani alături de noi și le mulțumesc pentru suport, pentru încurajări. Din păcate am suferit, am primit goluri pe greșeli individuale, a fost acel penalty ratat într-un moment foarte bun pentru noi. Nu am avut prea mult timp să punem lucrurile la punct și îi rog pe fani să fie răbdători, ne pregătim.

Cred că Ovidiu e ultimul antrenor ajuns la o echipă din Liga 2, trebuie să muncim în continuare, să avem încredere în proces. Săptămâna aceasta vom anunța și noi transferuri și cu siguranță vom arăta mai bine la următoarea partidă.

Săptămâna aceasta cred că vom aduce doi-trei jucători și în total eu sper să reușim încă patru transferuri. E clar că avem nevoie de jucători în apărare”, a declarat Vlad Iacob la finalul meciului de la Clinceni.

Primul meci al lui Dinamo pe Arcul de Triumf ar putea fi cel cu Steaua

Dinamo speră să joace meciurile de pe teren propriu pe Stadionul Arcul de Triumf cât mai repede. Peste cel mai devreme două etape de acasă ar putea ajunge să evolueze acolo.

”Sper să mai evoluăm un singur meci la Clinceni, dar nu depinde de noi, depinde de cei de la Ministerul Sportului. Așteptăm să se organizeze cât mai repede. În fiecare săptămână îi întrebăm când sunt gata actele, să semnăm contractul”, a mai declarat Iacob.

Următorul meci al lui Dinamo este cu Viitorul Pandurii, la Târgu Jiu. Apoi, le va întâlni pe Unirea Dej (acasă), Concordia Chiajna (deplasare), iar prima partidă pe Arcul de Triumf ar putea fi cea din runda a 6-a, când are programat chiar derby-ul cu Steaua.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Picures

Andrei PASCU 16 Aug. 2022, 23:02 Liga 2
Pe aceeași temă