Dunărea Călărași ar putea rata play-off-ul din cauza salariilor neplătite: ”Să ai copii și să-ți ceară o ciocolată, iar tu să mergi să te împrumuți? Să nu dispară clubul.” Pustai recunoaște problemele: ”Mă gândesc ce să le mai spun”

Vlad MĂCICĂȘAN 23 Mar. 2021, 17:24 Liga 2
Dunărea Călărași ar putea rata play-off-ul din cauza salariilor neplătite: ”Să ai copii și să-ți ceară o ciocolată, iar tu să mergi să te împrumuți? Să nu dispară clubul.” Pustai recunoaște problemele: ”Mă gândesc ce să le mai spun”

Dunărea Călărași are nevoie de victorie în ultimul etapă a sezonului regular al Ligii 2, cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, pentru a prinde cu siguranță un loc în play-off-ul pentru promovare. Momentat se află pe locul 5, cu 31 de puncte, la fel ca U Craiova 1948 SA și Farul Constanța, clasatele pe pozițiile 3 și 4, care joacă astăzi.

Doar că rezultatele din Liga 2 nu sunt cea mai mare problemă a jucătorilor. Sunt mari probleme financiare la echipă și fotbaliștii lui Cristian Pustai sunt afectați din pricina întârzierilor salariale.

Ionel Ganea recunoaște probleme financiare de la Dunărea Călărași: ”Jucătorii sunt neplătiți de 3 luni și merg pe a patra”

Sunt jucători ai Dunării care ajung să se împrumute pentru a avea grijă de familie, spune Ionel Ganea. ”Nu este o situație prea plăcută. S-au făcut niște promisiuni care nu sunt onorate. Jucătorii sunt neplătiți de 3 luni și merg pe a patra. Probabil și la ultimul meci s-a văzut că sunt afectați. Să ai copii și familie și să nu primești bani e foarte rușinos și foarte greu. Să ai copii și să-ți ceară o ciocolată și tu să mergi să te împrumuți?”, a spus, pentru Liga2.ro, directorul tehnic de la Dunărea.

Ganea: ”Sper că «Profesorul» să reușească să-i mențină concentrați”

Formația din Călărași a pierdut ultimul meci, 0-4 cu Rapid la Buftea, iar problemele financiare ar putea fi o explicație pentru evoluția de nerecunoscut.

Ganea crede că, fără aceste întârzieri, echipa poate ar fi fost deja calificată în play-off și speră ca Pustai să-i capaciteze pe fotbaliști pentru ultimul meci.

”Nu se diminuează șansele, dar sper că «Profesorul» să reușească să-i mențină concentrați. Problema este să nu dispară și clubul ăsta. Dacă era o lună întârziere poate că echipa era fără griji acum”, spune fostul internațional, care în trecut a fost chiar antrenor principal la Dunărea, el reușind să o promoveze în Liga 2.

Cristian Pustai: ”Să văd ce le mai spun săptămâna asta și pe urmă se trage linie”

Clubul Dunărea Călărași nu recunoaște în mod oficial că are probleme financiare, de fiecare dată când se aduce în discuție acest subiect transmițând că totul este minunat, iar salariile sunt la zi.

În schimb, antrenorul Cristian Pustai nu se ferește să vorbească despre această problemă. Înaintea meciului cu Rapid, antrenorul recunoștea pentru Liga2.ro situația grea pe care o traversează echipa sa. Ulterior, după joc, Pustai vorbea din nou despre restanțele financiare.

”Imediat se împlinesc patru luni. E foarte greu. Deci noi nu am luat salariul pe decembrie. E cumva să ții jucătorii… Asta mă gândesc, ce să le spun. Mai sunt câteva zile și să văd ce le mai spun săptămâna asta și pe urmă se trage linie”, a spus Cristian Pustai.

În ultima etapă a sezonului regular, Dunărea Călărași întâlnește pe teren propriu, duminică, de la ora 15:00, Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Gorjenii sunt în acest moment pe locul 1, cu 32 de puncte, în timp ce călărășenii au 31 de puncte și sunt pe locul 5. Cine câștigă merge în play-off, iar la remiză Dunărea are șanse să pice în afara primelor șase locuri.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/lupta-pentru-play-off-in-liga-2-se-da-in-aceeasi-zi-in-ultima-etapa-a-sezonului-regular-toate-jocurile-au-loc-in-acelasi-timp-cele-patru-meciuri-care-vor-fi-televizate-19175837

https://liga2.prosport.ro/seria-1/explicatiile-lui-cristian-pustai-dupa-meciul-rapid-in-care-dunarea-s-a-batut-singura-sa-speram-ca-e-doar-un-accident-banal-si-sa-nu-ne-gandim-la-alte-lucruri-19175575

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-dunarea-calarasi-se-joaca-de-la-ora-1900-la-buftea-giulestenii-au-nevoie-de-victorie-pentru-a-mai-spera-la-play-off-19175478

Vlad MĂCICĂȘAN 23 Mar. 2021, 17:24 Liga 2
Pe aceeași temă