Concordia Chiajna s-a reunit cu 21 de jucători. Ilfovenii au avut șase noutăți la primul antrenament, iar șase jucători din campionatul trecut au plecat

Răzvan STÎNGĂ 17 Jun. 2021, 13:42 Liga 2

Concordia Chiajna s-a reunit miercuri, 16 iunie, când a fost organizat și primul antrenament. Claudiu Niculescu și-a chemat jucătorii la baza proprie a clubului, unde se vor desfășura pregătirile în perioada următoare, câteva zile, până la plecarea în cantonament. La reunire au fost prezenți 21 de jucători.

La reunire au fost prezenți șase jucători noi, trei aduși de la alte cluburi și trei de la academia proprie sau ”satelit” 

Concordia Chiajna a avut un lot numeros sezonul trecut de Liga 2 și chiar a anunțat, după terminarea campionatului, că vor fi lăsați să plece mai mulți fotbaliști, pentru că efectele pandemiei nu mai sunt la fel de puternice și riscul infectărilor este mai mic.

Printre cei 21 de jucători s-au numărat și noutățile Concordiei Chiajna, Marian Anghelina, Nini Popescu și Raul Palmeș. În plus, Claudiu Niculescu a chemat și tineri de la academie, pe Petruș Pintilie și Florentin Puiu, dar și pe Răzvan Mocanu, de la echipa a doua a Concordiei Chiajna.

Concordia Chiajna s-a despărțit de șase jucători, iar Alexandru Albu a fost împrumutat la Rapid 

Șase jucători din lotul pentru campionatul trecut nu s-au prezentat la reunire pentru că s-a încetat colaborarea dintre club și ei. Este vorba de Alexandru Lazăr, Andrei Hergheligiu, Theodor Butoiu, Cătălin Oanea și Nicușor Fota.

Pe lângă aceștia, Florin Borța s-a întors la Universitatea Craiova, de unde fusese împrumutat la începutul sezonului precedent. Pe lista plecărilor se numără și Alexandru Albu. Clubul nu a anunțat nimic în privința sa, deși a fost împrumutat la Rapid. Și campionatul trecut a fost împrumutat tot în Liga 1, dar la UTA.

Concordia Chiajna a avut și absenți motivați. Younes Hamza, Andrei Marc și Marius Dumitru au lipsit din diverse motive, iar Diogo Rosado a absentat nemotivat.

”Vulturii verzi s-au întors, de astăzi, la antrenamente. Antrenorul Claudiu Niculescu și staff-ul său au condus, la propria bază sportivă, prima ședință de pregătire din această vară.

Conducerea tehnică a avut sub comandă 21 de jucători la primul antrenament. Lotul prezent la reunire a cuprins următorii fotbaliști: Thomas Chesneau, Alexandru Costache, Cezar Lungu – portari, Cătălin Alexe, Bogdan Manole, Alexandru Stănică, Alexandru Cherecheș, Lucian Ion, Raul Palmes, Răzvan Mocanu, Petruș Pintilie, Bogdan Piper, Ionuț Biceanu, Marian Anghelina, Costin Ciucureanu, Marian Mihalcea, Gabriel Deac, Nini Popescu, Azdren Llullaku, Florentin Puiu și Cătălin Cocoș – jucători de câmp.

Noutățile din lotul “vulturilor verzi” sunt: Marian Anghelina (mijlocaș, 30 ani) – venit de la FC U Craiova 1948, Nini Popescu (mijlocaș, 27 ani) – CSM Reșița, Raul Palmes (fundaș, 25 ani) – AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, Răzvan Mocanu (fundaș, 22 ani) – venit de la echipa “satelit” a clubului, Petruș Pintilie (mijlocaș, 18 ani) și Florentin Puiu (mijlocaș, 18 ani), ultimii doi fiind juniori din cadrul Academiei clubului.

Totodată, conducătorii clubului se află în tratative avansate și cu alți jucători, care vor fi prezenți la vizita medicală (joi de dimineață, la Policlinica Chiajna), iar în funcție de examenul clinic, urmând să semneze cu echipa noastră.

La primul antrenament au lipsit motivat Younes Hamza, Andrei Marc și Marius Dumitru (Academia clubului), ultimul fiind accidentat. În schimb, Diogo Rosado a absentat nemotivat.

În pauza competițională, echipa noastră a încheiat raporturile contractuale, de comun acord, cu Alexandru Lazăr, Andrei Herghelegiu (n.r. – pe jucător îl cheamă Hergheligiu, nu Herghelegiu, clubul numindu-l greșit pe toată durata perioadei în care l-a avut în lot), Theodor Butoiu, Cătălin Oanea și Nicușor Fota. De asemenea, Florin Borța s-a întors la CS U Craiova, după ce i-a expirat perioada împrumutului”, se arată în comunicatul emis de ilfoveni pe site-ul oficial, CS Concordia.

După cum a anunțat în comunicat, Concordia Chiajna nu a terminat perioada de transferuri, în special cu venirile. Ilfovenii mai au în plan și alte legitimări, prin care să formeze un lot valoros care să îi permită să atace promovarea.

Foto: Concordia Chiajna

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 17 Jun. 2021, 13:42 Liga 2
Pe aceeași temă