Ciprian Petre a pus punct carierei de jucător: ”În viață orice se termină.” Care au fost cele mai frumoase momente și ce planuri de viitor are

Răzvan STÎNGĂ 01 May. 2022, 13:58 Liga 2

Ciprian Petre s-a retras din fotbal la 41 de ani, iar acum a vorbit despre acest pas important, după mult timp în care a încercat să demonstreze că vârsta e doar un număr și că poate face față cel puțin în Liga 2. De acum fostul mijlocaș a recunoscut că nu mai putea să ducă foarte mult.

Ciprian Petre, dispus să rămână la FC Buzău dacă i se va propune 

Cel mult o repriză simțea Ciprian Petre că mai poate juca, astfel că a decis că e mai bine să se retragă. În continuare vrea să rămână alături de FC Buzău, dacă și conducerea își dorește asta, dar nu știe ce cale va lua, dacă va merge pe partea antrenoratului, a cărei cursuri le și face în acest moment, sau dacă va alege, până la urmă, să fie conducător de club.

Ciprian Petre a vorbit și despre cele mai frumoase momente ale unei cariere cu meciuri în întrecerile interne, dar și în cele internaționale. În lunga sa carieră, fostul mijlocaș a jucat la echipele CSM Focșani, SCM Gloria Buzău, Daco-Getica, Gaz Metan Mediaș, Gloria Bistrița, Unirea Urziceni sau Jiul Petroșani, iar în ultimii doi ani a evoluat pentru FC Buzău.

Cel mai mult a evoluat la Gaz Metan Mediaș, șase ani (2011 – 2017), pentru care a jucat în peste 150 de partide. De altfel, la nivelul Ligii 1, Ciprian Petre are peste 300 de meciuri bifate.

Ciprian Petre: ”Trebuia să vină acest moment, sunt mândru de mine că a venit destul de târziu”

În acest sezon de Liga 2, Petre a adunat opt meciuri, dintre care doar două ca titular, echivalentul a 257 de minute. A și reușit să marcheze de două ori, în partida cu Astra din play-out-ul Ligii 2, de la Buzău, scor 5-0.

Trebuia să vină și acest moment, sunt mândru de mine că a venit destul de târziu. Asta e, în viață orice se termină. Mai puteam cred eu, nu un meci întreg, dar o repriză, 30 de minute duceam. Trebuia să aleg să fac și altceva. Se termina și cariera de jucător.

Cred că primul meu meci din cupele europene a fost cel mai frumos moment din carieră, când am debutat și am dat și gol. Cred că a fost cel mai frumos, a fost la un alt nivel. În rest, cred că au fost mai multe meciuri când am câștigat, am dat goluri, cu CFR, cu FCSB. Momente frumoase!

Nu știu ce o să fac, deocamdată nu sunt sigur. Dacă oamenii din conducere vor decide că pot să ajut echipa, eu sunt acasă, sunt lângă echipă. Sunt la școala de antrenori, mai durează, deocamdată vedem ce cer conducătorii”, a spus Ciprian Petre.


La finalul partidei din cea mai recentă rundă a play-out-ului Ligii 2, dintre FC Buzău și Unirea Constanța, scor 4-1, Cristian Pustai a avut un mesaj frumos referitor la retragerea și cariera lui Ciprian Petre.

Foto și video: FC Buzău

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adio-fotbal-ciprian-petre-isi-pune-ghetele-in-cui-la-41-de-ani-penultimul-meci-al-buzaului-in-acest-sezon-ultimul-pentru-mijlocasul-care-se-identifica-cu-perioada-de-glorie-a-gazului-metan-medias-19228967

https://liga2.prosport.ro/seria-1/danut-coman-la-capatul-puternilor-si-la-un-pas-sa-plece-de-la-fc-hermannstadt-nu-ma-mai-implic-ca-pana-acum-ce-club-din-liga-2-l-ar-fi-contactat-19229326

https://liga2.prosport.ro/seria-1/comunicatul-clubului-universitatea-cluj-dupa-incidentele-de-la-finalul-meciului-cu-unirea-slobozia-suntem-datori-sa-ne-cere-scuze-si-sa-facem-un-apel-la-calm-ardelenii-continua-sa-19229507

https://liga2.prosport.ro/seria-1/metaloglobus-a-remizat-cu-poli-la-timisoara-nicolae-croitoru-am-avut-o-prima-repriza-execrabila-antrenorul-bucurestenilor-e-multumit-cu-ce-s-a-realizat-in-acest-sezon-19229475

Răzvan STÎNGĂ 01 May. 2022, 13:58 Liga 2
Pe aceeași temă