Ciprian Marica păstrează misterul privind situația lui Ianis Zicu la Farul: ”Sper să vă fac o surpriză plăcută. Constănțenii sunt orgolioși, vor performanță.” Cu cine îl compară pe Mihai Iosif de la Rapid | VIDEO

Carmen MANDIȘ 06 May. 2021, 13:48 Liga 2

Ciprian Marica (35 de ani), principalul acționar al clubului Farul Constanța, pregătește o ”surpriză plăcută” suporterilor echipei de la malul mării, după ce antrenorul Ianis Zicu și-a anunțat plecarea la finalul acestui sezon de Liga 2.

Totodată, fostul internațional își dorește ca Rapid să promoveze în Liga 1 în această vară.

Ciprian Marica n-a comentat situația lui Ianis Zicu, însă pregătește o surpriză la Farul

După ce a vorbit despre situația clubului Dinamo, aflat într-un moment dificil din punct de vedere financiar, însă care sportiv a reușit trei victorii consecutive și a ieșit din zona retrogradabilă din Liga 1, Ciprian Marica, prezent miercuri la un meci old-boys, a tratat și subiecte care privesc Farul sau Rapid.

La Farul, echipă unde este principal acționar, Marica spune încă nu a discutat cu Ianis Zicu, antrenor care și-a anunțat plecarea de la club la finalul actualului sezon, în care mai are de disputat un singur meci, sâmbătă, de la ora 11:00, la Pandurii Târgu Jiu, în etapa a 7-a a play-out-ului Ligii 2. Însă e pe punctul de a produce niște surprize.

”Deocamdată nu am avut o discuție și nu știm ce va fi. Sper, totuși, să vă fac o surpriză plăcută. O să vedem. Cert este că povestea Farului trebuie să continue. Este clubul care spune povestea Constanței, orașului și constănțenii sunt orgolioși, vor performanță”, a spus Ciprian Marica despre acest subiect.

Marica a evitat și un răspuns despre rămânerea sa la Farul: ”Sper să vă facem o supriză plăcută și cât de curând.”

Cu o etapă înainte de finalul play-out-ului Ligii 2, Farul se află pe locul 2 în Grupa A, cu 39 de puncte, la fel ca liderul ”U” Cluj și a treia clasată Metaloglobus București.

Marica vrea Rapid în Liga 1, iar pe Mihai Iosif îl compară cu Marius Șumudică

Despre lupta la promovare din Liga 2, din play-off, Marica și-ar dori ca una dintre echipele care să acceadă în Liga 1 să fie Rapid, acum aflată pe locul 2, direct promovabil. Pe locul 1 este ”FC U” Craiova, cu trei puncte mai mult ca trupa giuleșteană, iar pe pozițiile de baraj de promovare, 3, respectiv 4, se află CS Mioveni și Dunărea Călărași, cu 42, respectiv 39 de puncte.

Din play-off-ul Ligii 2 mai sunt de disputat încă patru etape.

”Rapidul are o atmosferă bună, se vede că acest antrenor reușește să creeze o atmosferă bună. Îmi aduce aminte de Marius Șumudică, care, la fel, avea și reușea să creeze în jurul echipei o atmosferă bună și, pe fondul ăsta, reușea să câștige și meciurile. Au o șansă și sunt la mâna lor. Mi-ar plăcea ca o echipă ca Rapidul, atât de importantă pentru fotbalul românesc, să revină în prima ligă”, a declarat Marica.

Ciprian Marica se află la al doilea sezon în postura de principal acționar al clubului Farul Constanța.

https://www.prosport.ro/fotbal-intern/ciprian-marica-dupa-ce-dinamo-a-parasit-zona-rosie-a-clasamentului-19257170#live_close

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ianis-zicu-pleaca-de-la-farul-antrenorul-si-a-anuntat-decizia-la-finalul-meciului-cu-u-cluj-19182471

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-ultimei-etape-a-play-out-ului-ligii-2-ripensia-recea-resita-si-slobozia-isi-vor-afla-soarta-sambata-una-dintre-ele-retrogradeaza-direct-iar-altele-doua-vor-merge-la-baraj-de-mentinere-19182769

Carmen MANDIȘ 06 May. 2021, 13:48 Liga 2
Pe aceeași temă