Cel mai rapid ”divorț”! Viorel Ferfelea a lucrat la Poli Iași doar 5 zile! Poli Iași a renunțat la alți doi colaboratori ai lui Claudiu Niculescu, dar și la un jucător

Narcis POHOAȚĂ 12 Oct. 2022, 13:40 Liga 2
Cel mai rapid ”divorț”! Viorel Ferfelea a lucrat la Poli Iași doar 5 zile! Poli Iași a renunțat la alți doi colaboratori ai lui Claudiu Niculescu, dar și la un jucător

Săptămâna a început cu ”divorțuri” la Politehnica Iași și s-ar putea încheia cu un nou ”mariaj”, în condițiile în care Leo Grozavu este așteptat Copou pentru a prelua echipa.

La două zile după eșecul din deplasare cu Ripensia Timișoara (scor 1-3), Poli Iași s-a despărțit, luni seară, de antrenorul Claudiu Niculescu, iar odată cu acesta au plecat de la echipă și alți trei membri ai staffului tehnic.

Viorel Ferfelea, doar cinci zile la Poli Iași

Luni a fost ziua despărțirilor la Politehnica Iași. Pe lângă antrenorul principal Claudiu Niculescu, clubul a renunțat la alți trei membri ai staffului tehnic al primei echipe, aceștia fiind unul dintre antrenorii secunzi, Florin Danciu, preparatorul fizic Lucian Turcu și analistul video Viorel Ferfelea.

Interesant este că Ferfelea a lucrat la Poli Iași doar 5 zile! Fostul atacant al Sportului Studențesc a fost adus în staff de către Claudiu Niculescu cu câteva zile înainte de meciul cu Ripensia și a fost nevoit să plece luni din Copou.

Din stafful care a lucrat cu Claudiu Niculescu vor continua la Iași doar ”secundul” Mugurel Cornățeanu, care la momentul aducerii lui Ferfelea a primit mai multe atribuții la Academia pentru Copii și Juniori, și antrenorul de portari Radu Sardescu.

S-a renunțat și la bulgarul Anton Karachanakov

La scurt timp după plecarea lui Niculescu, clubul Politehnica Iași s-a despărțit și de mijlocașul bulgar Anton Karachanakov, una dintre multiplele achiziții făcute în ultima campanie de transferuri.

Poli a reziliat pe cale amiabilă contractul cu fotbalistul bulgar, care de când a venit la Iași a stat mai mult accidentat.

Venit în vară în Copou, Anton Karachanakov (30 de ani) a evoluat în 4 meciuri oficiale pentru Poli Iași (2-0 cu Viitorul Pandurii, 2-1 la Unirea Dej, 1-0 cu Gloria Buzău și 6-7 d.l.d la CSC Dumbrăvița), în total 177 de minute, și a marcat un gol, la loviturile de departajare, în jocul din Cupa României, de la CSC Dumbrăvița.

Bulgarul, un jucător capricios, avea oricum șanse mici să mai prindă echipa, după ce pe postul său au mai fost aduși Hunte Torino și Cătălin Hlistei.

”Mulțumim, Anton Karachanakov!
Contractul mijlocașului bulgar cu Poli Iași a fost reziliat, pe cale amiabilă.
Venit în vară în Copou, Anton Karachanakov a evoluat în 4 meciuri oficiale pentru Poli, în total 177 de minute, și a marcat un gol, la loviturile de departajare, în jocul din Cupa României, de la Dumbrăvița.
Îi dorim lui Kara multă sănătate și să se bucure de împliniri pe toate planurile!”, a transmis Poli Iași.

Foto: Politehnica Iași și Dragoș Pășcăneanu (Mediafax Foto)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/leo-grozavu-confirma-negocierile-cu-poli-iasi-desi-in-vara-a-spus-nu-experientei-in-liga-2-a-acceptat-pentru-prietenul-cornel-sfaiter-a-contat-exclusiv-discutia-cu-el-19249062

https://liga2.prosport.ro/seria-1/leo-grozavu-favorit-sa-preia-poli-iasi-presedintele-cornel-sfaiter-confirma-tratativele-19249015

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-prima-reactie-a-lui-claudiu-niculescu-dupa-despartirea-de-poli-iasi-m-am-gandit-la-binele-echipei-sa-dea-dumnezeu-sa-ajunga-in-liga-1-si-mi-as-dori-ca-la-vara-sa-ma-invite-si-pe-19249009

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cutremur-la-iasi-poli-s-a-despartit-de-antrenorul-claudiu-niculescu-dupa-umilinta-cu-ripensia-19249000

Narcis POHOAȚĂ 12 Oct. 2022, 13:40 Liga 2
Pe aceeași temă