Cătălin Itu, faultat în stil K-1 și scos cu targa de pe teren! Costin Ghiocel, intrare criminală și la un pas să îl nenorocească pe jucătorul Politehnicii Iași

Cătălin Itu, faultat în stil K-1 și scos cu targa de pe teren! Costin Ghiocel, intrare criminală și la un pas să îl nenorocească pe jucătorul Politehnicii Iași

Moment de panică în partida dintre SC Oțelul și Poli Iași, din prima etapă a play-off-ului de Liga 2! O banală fază de joc se putea transforma într-o tragedie, după o intrare criminală a unui jucător din formația lui Dorinel Munteanu, nimeni altul decât căpitanul Costin Ghiocel.

Cătălin Itu, scos cu targa de pe teren în partida SC Oțelul – Poli Iași. Accidentat grav de Costin Ghiocel

Totul s-a întâmplat în minutul 25, la scorul de 1-1. După un start foarte bun de meci, cu ambele echipe având ocazii succesive și marcând repede, a urmat o fază normală de joc, cu un balon aruncat în adâncime din defensiva Politehnicii Iași, aproape de careul de 16 metri al gălățenilor, ușor lateral dreapta, pentru Cătălin Itu.

Era într-o poziție bună fotbalistul oaspeților, care s-a folosit de viteză să sprinteze decisiv spre poartă, a vrut să prelungească mingea cu capul, moment în care a intervenit cu o intrare de K-1 căpitanul Ghiocel, care l-a lovit cu gheata în tâmplă pe Itu.

Arbitrul central Cătălin Buși, depășit total! În primă fază i-a dat doar galben lui Ghiocel

Câțiva oameni de pe banca tehnică a Politehnicii Iași au alergat imediat către locul faptei, văzând gravitatea situației, Itu căzând inert pe gazon. Nu s-a mișcat câteva secunde bune, a intrat și stafful medical, dar asta la cerințele jucătorilor și nu la solicitarea ”centralului” Cătălin Buși, care se îndrepta cu o alergare de încălzire către locul incidentului. În primă fază, i-a acordat doar cartonașul galben lui Ghiocel.

Ulterior, după câteva secunde, a reacționat și Buși, poate în urma unei discuții avute în cască, după ce i-a spus ”asistentul” de pe acel franc ce s-a întâmplat cu adevărat. A acordat cartonașul roșu, așa cum era normal de la bun început.

Cătălin Itu, dus la spital după intrarea lui Ghiocel

Cătălin Itu nu a putut continua partida, ba chiar a fost scos de pe teren pe targă, Leontin Grozavu fiind nevoit să facă modificare. Jucătorul a fost dus la ambulanță, unde a primit îngrijiri medicale și gâtul i-a fost imobilizat cu un guler medical.

Din informațiile primite imediat după accidentare, se pare că Itu are o plagă la pomete și a primit îngrijiri medicale multe minute în interiorul ambulanței.

I s-au pus mai multe copci la pomete, buza e spartă, dar este conștient și nu are alte probleme mai grave. Nu a mai fost transportat la spital.

Îngrijorați după ce au văzut intrarea horror a lui Ghiocel, părinții lui Itu l-au sunat pe fiul lor și s-au liniștit după ce au vorbit cu Cătălin, din ambulanță.

După joc, Cătălin Itu a mers la arbitri și le-a strâns mâna, arădându-le și semnele de pe față.

Capturi foto: DigiSport și Politehnica Iași

Pe aceeași temă