Cartofii au răsărit pe teren, jucătorii au făcut slalom printre roabele cu nisip la încălzire! FOTO | De unde vin imaginile incredibile chiar şi pentru fotbalul românesc: "Mulţumim FRF pentru astfel de omologări!"

1 dec 2018 7271 afişări Liga 2
Cartofii au răsărit pe teren, jucătorii au făcut slalom printre roabele cu nisip la încălzire! FOTO | De unde vin imaginile incredibile chiar şi pentru fotbalul românesc: "Mulţumim FRF pentru astfel de omologări!"

Fotbalul românesc continuă să surprindă prin imagini pe care nu le-am vedea niciodată în Vestul Europei. După ce Axiopolis Cernavodă a băgat tractorul pe teren pentru a curăţa zăpada înaintea meciului cu Rapid, din Liga 3, sâmbătă dimineaţă a venit rândul celor de la CS Baloteşti să încerce metode disperate pentru a asigura un gazon decent la partida cu FC Argeş, din etapa a 20-a a Ligii 2.

Cele două echipe s-au întâlnit începând cu ora 11:00 într-un meci care se desfăşoară pe o temperatură foarte scăzută, iar organizatorii partidei de la Baloteşti au încercat să rezolve pe ultima sută de metri problemele cu gazonul care arată foarte rău.

Aşa s-a ajuns în situaţia în care fotbaliştii celor două echipe, ieşiţi pe teren pentru încălzirea de dinaintea meciului, au fost nevoiţi să-şi facă mişcările de pregătire printre roabe de nisip şi oameni care încearcă să bătătorească gazonul în zonele în care acesta nu mai are iarbă.

Momentele au fost imortalizate de argeşeni, care le-au urcat, apoi, pe contul de facebook, alături de o poză cu cartofii răsăriţi pe gazon: "Azi, în zi de Centenar, FC Argeş joacă la Baloteşti. Fotbalul nu ştim dacă "se face" pe terenul ăsta, dar cartofii sigur se fac. Mulţumim Federaţia Română de Fotbal pentru astfel de omologări! Hai FC Argeş!", e mesajul piteştenilor.

În timpul jocului, CS Baloteşti a umilit-o cu 4-0 pe FC Argeş, administrându-i cea mai dură înfrângere în acest sezon. Cornel Predescu (8), Alexandru Stoica (27), Ovidiu Marin (90) şi Constantin Clătinici (90+2) au marcat golurile împotriva piteştenilor.

CS Baloteşti: Fulga - C-tin. Dedu, Marciuc (cpt.), Flămânzeanu, G. Mihai - M. Ghiţă, C. Predescu - M. Neagu, Ov. Marin, Al. Stoica - Vas. Mihai
Rezerve: Iordan - Gojnea, R. Mihai, Clătinici, N. Filip, F. Paraschiv, Fl. Niculae. Antrenor: Fănel Nofitovici

FC Argeş: Ureche - Tofan, Gugu, Vişa, Turda - Ct. Stan, I. Şerban, R. Costin (cpt.), Şerbănică - Ct. Barbu, Nilă.
Rezerve: Oct. Popescu - Vas. Gheorghe, D. Oancea, Bîrzan, I. Mihăescu, Andr. Panait, Buleică. Antrenor: Emil Săndoi.

Stadion: Comunal Baloteşti (Baloteşti - Ilfov);
Arbitru: Marius Chiţu (Târgovişte); Asistenţi: Doru Zamfir (Slatina) şi Cristian Voicu (Focşani).

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.