Cadoul perfect pentru ziua lui Mihai Iosif! Minaur Baia Mare a trecut la scor de CS Comunal Șelimbăr, iar antrenorul prinde încredere: ”Felicit jucătorii pentru atitudine”

Andrei PASCU 23 Oct. 2022, 18:05 Liga 2
Cadoul perfect pentru ziua lui Mihai Iosif! Minaur Baia Mare a trecut la scor de CS Comunal Șelimbăr, iar antrenorul prinde încredere: ”Felicit jucătorii pentru atitudine”

Mihai Iosif a debutat cu dreptul în Liga 2, duminică, în etapa a 11-a, când Minaur Baia Mare a învins CS Comunal Șelimbăr, pe teren propriu, cu scorul de 3-0.

Duelul a avut loc la o zi după ce antrenorul a împlinit 48 de ani, astfel că jucătorii i-au făcut cel mai frumos cadou.

Succes la scor pentru Minaur Baia Mare, 3-0 cu CS Comunal Șelimbăr

Minaur Baia Mare a rezolvat meciul pe final, pentru că până în ultimele 10 minute a marcat doar un gol din cele trei, prin Ciprian Stanciu, care a punctat în minutul 17. A făcut 2-0 Ricky Gneba, în minutul 84, iar scorul final a fost stabilit patru minute mai târziu, de Vasile Chitaș.

Mihai Iosif a apreciat evoluția jucătorilor săi, mai ales că au venit după un joc în Cupa României, cu o formație din SuperLigă, Campionii FC Argeș, contra căreia nu au pierdut și au făcut un rezultat de egalitate, scor 0-0.

Pe lângă faptul că se aștepta, poate, ca anumiți fotbaliști să fie obosiți, Mihai Iosif a fost surprins plăcut și de diferența de pe tabelă, deși formația din Șelimbăr, după cum arăta și clasamentul Ligii 2, începea cu prima șansă în duelul de la Baia Mare.

Mihai Iosif, laude pentru jucători după ce Minaur Baia Mare a învins CS Comunal Șelimbăr: ”Îi felicit pentru atitudinea de care au dat dovadă”

Întrebat și de Ricky Gneba, autorul golului doi, Mihai Iosif a dorit să felicite toată echipa, nu individual.

Vreau să îi felicit pe jucători pentru atitudinea de care au dat dovadă, joi am jucat cu o echipă bună spre foarte bună de Liga 1, iar diferența s-a văzut, iar azi poate că în primele minute oboseala și-a spus cuvântul, chiar dacă și azi am întâlnit una dintre cele mai bune echipe de Liga 2, condusă de un antrenor pe care îl apreciez foarte mult.

A fost o evoluție bună a întregii echipe, eu nu felicit doar un jucător, cum nu o să fie doar un jucător când vom pierde. Cât voi fi la acest club, vom fi «noi», nu va fi «eu», nu va fi «ei». Aici mă refer la tot ce înseamnă clubul, staff tehnic, administrativ, jucători. Noi câștigăm, noi pierdem.

Ne-am închis bine, am avut o organizare bună, dar am avut un meci greu la mijlocul săptămânii. Avem un lot cu mulți jucători tineri și până la urmă suntem o echipă de Liga 2 și e greu să ținem un ritm din trei în trei zile.

(N.r. – Despre minusuri) Cred că oboseala a fost principalul factor, dar minusurile le vom regla doar în vestiar, nu voi spune niciodată un minus al cuiva public. Cu timpul, sper să îmbunătățim jocul.

Mă bucură faptul că Stanciu a spart gheața. Acesta e rolul lui și al jucătorilor care evoluează în față, să înscrie. E aportul întregii echipe”, a spus Mihai Iosif la conferința de presă de la finalul partidei cu CS Comunal Șelimbăr.

  • Minaur Baia Mare: Al. Costache – Ct. Alexe, Rz. Lazăr, Mondragon (cpt.), Ius. Neacșu – Gneba, Donca (Bakare Ouato 90′), Raph. Stănescu (Muacir 61′), Ciocan (Chitaș 61′) – Chinde (Rotar 90′), Cip. Stanciu (Oiță 85′)
    Rezerve neutilizate: Băilă – Dav. Simion, Potcoavă, Gherman

Minaur Baia Mare, meci cu Poli Timișoara în runda următoare

Urmează un joc cu Poli Timișoara pentru Minaur Baia Mare, unul pe care Mihai Iosif îl va trata cum poate mai serios. Egalul din runda a 11-a al timișorenilor, 0-0 cu Unirea Slobozia, i-a atras atenția antrenorului formației din Baia Mare.

Va face o analiză detaliată a partidei și va observa punctele pozitive și punctele negative, în speranța că Minaur Baia Mare va obține un nou succes.

Acordăm respect tuturor echipelor și vrem să acumulăm puncte, să urcăm cât mai mult în clasament și să scăpăm de zona de jos. Trebuie să aducem puncte, acesta e primul nostru obiectiv.

Trebuie să ne vedem de jocul nostru, să ne bazăm pe noi. Vom urmări meciul Timișoarei de la Slobozia și vom încerca să găsim punctele slabe și cele forte.

Încet-încet, sper să facem o familie aici. Fotbalul e un sport, e o bucurie, iar oamenii cu caracter se văd în momentele dificile”, a mai spus Mihai Iosif.

Minaur Baia Mare, pe locul 15 în Liga 2

Minaur Baia Mare e pe locul 15 din 20 de echipe în Liga 2, cu 12 puncte după 11 meciuri. E la egalitate cu locul 14, Viitorul Pandurii, și cu un punct peste poziția a 16-a, Ripensia.

Poli Timișoara, următoarea adversară a Minaurului Baia Mare, e pe locul 19, penultimul, cu numai 7 puncte. Devansează doar Metaloglobus, ultima echipă din Liga 2, care are 4 puncte.

Foto: Minaur Baia Mare
Video: Minaur Baia Mare

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-poli-timisoara-si-minaur-baia-mare-cs-comunal-selimbar-se-joaca-de-la-ora-1100-19250867

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-sc-otelul-derby-ul-etapei-in-liga-2-daniel-oprita-e-fata-in-fata-cu-dorinel-munteanu-dar-vrea-victoria-un-antrenor-care-stie-sa-puna-jucatorii-in-teren-ei-au-fost-pe-locul-1-si-19250960

https://liga2.prosport.ro/seria-1/titular-incontestabil-la-dinamo-antonio-bordusanu-e-suspect-de-o-accidentare-grava-ce-spune-ovidiu-burca-19250953

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-s-a-incurcat-cand-se-astepta-mai-putin-cu-poli-timisoara-costel-enache-nu-s-a-ascuns-in-spatele-cuvintelor-e-un-esec-total-e-cel-mai-slab-meci-al-nostru-19250941

https://liga2.prosport.ro/seria-1/catalin-doman-trage-slatina-dupa-el-si-priveste-spre-play-off-de-ce-nu-evolutiile-noastre-ne-fac-sa-ne-gandim-mijlocasul-e-sincer-despre-startul-bun-de-sezon-nu-se-astep-19250906

Andrei PASCU 23 Oct. 2022, 18:05 Liga 2
Pe aceeași temă