Ca la EURO sau Campionatul Mondial! Meciul UTA – Petrolul se va vedea pe ecrane gigant în două locații din Arad, nu una. Cum se permite accesul și cine are prioritate

Marius ANGHEL 30 Jun. 2020, 19:32 Liga 2
Ca la EURO sau Campionatul Mondial! Meciul UTA - Petrolul se va vedea pe ecrane gigant în două locații din Arad, nu una. Cum se permite accesul și cine are prioritate

Meciul UTA – Petrolul, din prima etapă a play-off-ului Ligii 2, va fi dublu eveniment cultural la Arad. Fiindcă pe stadion publicul are interzis din cauza pandemiei de COVID-19, clubul din vestul țării și Primăria Arad au decis să organizeze în oraș două locații unde fanii echipei se pot strânge pentru a urmări împreună jocul care va avea loc sâmbătă, de la ora 17:00, pe arena Motorul din Aradul Nou. Maximum 1.000 de participanți pot urmări partida de fotbal pe ecrane gigant în Piața Avram Iancu, respectiv Parcul Regina Maria din Arad.

  • Astfel de evenimente, în care un meci de fotbal este proiectat pe ecrane mari în diverse locații din orașe, sunt întâlnite mai degrabă la competiții continentale sau mondiale, când joacă naționala României.

Dacă inițial era vorba doar de organizarea unui eveniment în Piața Avram Iancu unde arădenii să se poartă strânge pentru a urmări împreună, pe un ecran mare, meciul dintre UTA și Petrolul, între timp, fiindcă cererea a fost mare, clubul și primăria au decis să pună un ecran asemănător și în Parcul Regina Maria, cunoscut ca Parcul Orizont. În fiecare locație vor avea acces câte 500 de persoane, care vor trebui să respecte regulile de distanțare socială.

Prioritate au abonații meciurilor de acasă ale echipei UTA, pe baza înscrierii. În paralele, clubul vinde și bilete virtuale pentru acest joc cu Petrolul, ”pentru a întări legătura dintre suporteri și echipă”. Luni seară vânduseră 1.400 de astfel de bilete.

UTA a anunțat cele două ”evenimente culturale” și modul în care suporterii pot participa la ele:

”Având în vedere interesul mare pentru meciurile echipei noastre din play-off, clubul UTA, împreună cu Primăria Arad, prin Centrul Municipal de Cultură Arad, organizează în două locații vizionarea pe ecran mare a meciului UTA – Petrolul.

Data: 4 iulie 2020, ora 17:00 (ocuparea locurilor se face începând cu ora 16.00)

Locații:       Piața Avram Iancu – 500 locuri    (Centru)

Parcul Regina Maria – 500 locuri  (Micălaca – Orizont)

Acces: gratuit, pe bază de înscrieri, cu prioritate pentru abonați.

Înscrieri: în cursul zilelor de miercuri și joi – doar pentru fanii abonați, iar vineri și sâmbătă – pentru fanii care nu posedă abonament.

Modalități de înscriere:

* telefon, sms, WhatsApp: 0744 – 767 291

* email: [email protected]

Mesajul trimis trebuie să conțină: numele, prenumele, locația (Centru sau Micălaca) și numărul de telefon.

Evenimentul și accesul se vor desfășura cu respectarea în totalitate a măsurilor în vigoare privind prevenirea răspândirii și infectării cu Covid19.

Hidratarea va fi asigurată, contra cost, de comercianți.

CLUBUL asigură gratuit dezinfectant și mască pentru fiecare participant.”

  • Înaintea startului play-off-ului de promovare din Liga 2, UTA este lider, cu 25 de puncte, iar Petrolul ocupă locul 5, penultimul, cu 19 puncte. În cele două întâlniri din sezonul regulat, UTA s-a impus cu 3-0 în fiecare joc, la Ploiești, pe ”Ilie Oană”, și la Arad, pe Motorul.
  • Celelalte două meciuri ale primei etapei a play-off-ului Ligii 2 sunt Turris Oltul Turnu Măgurele – Campionii FC Argeș (vineri, ora 17:00) și CS Mioveni – Rapid (marți, ora 20:00).

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciul-uta-petrolul-transformat-in-eveniment-cultural-la-arad-suporterii-vor-putea-urmari-jocul-pe-un-eran-amplasar-in-centrul-orasului-reactia-halucinanta-a-primarului-si-numarul-biletelor-virtu-19137312

https://liga2.prosport.ro/seria-1/care-sunt-sansele-ca-fanii-sa-revina-pe-stadion-in-finalul-de-sezon-ministrul-ionut-stroe-in-sport-nu-facem-niciun-fel-de-exceptie-atunci-vom-face-asta-19137323

https://liga2.prosport.ro/seria-1/uta-si-frf-si-au-sustinut-pledoariile-la-tas-verdictul-de-la-lausanne-va-fi-dat-cu-putine-ore-inainte-de-startul-play-off-ului-ligii-2-19137361

https://liga2.prosport.ro/seria-1/capitolul-la-care-dan-alexa-considera-rapid-cea-mai-dezavantajata-echipa-din-play-off-era-forta-noastra-de-ce-vrea-un-start-din-tun-la-meciul-cu-cs-mioveni-ce-simte-ca-s-a-schimba-19137382

Marius ANGHEL 30 Jun. 2020, 19:32 Liga 2
Pe aceeași temă