Au țintit la Adrian Mutu și Mirel Rădoi! Cei doi foști selecționeri au fost ofertați să preia FC Brașov. Răspunsurile primite de oficialii echipei

Adi MARICA 25 May. 2022, 16:07 Liga 2
Au țintit la Adrian Mutu și Mirel Rădoi! Cei doi foști selecționeri au fost ofertați să preia FC Brașov. Răspunsurile primite de oficialii echipei

Încă de la începutul acestui an, cei de la FC Brașov își făceau planuri mari pentru sezonul viitor al Ligii 2, chiar dacă echipa nu era deloc sigură de menținere în acest eșalon fotbalistic. Și ca proiectul de la Brașov să țintească performanța, oficiali din cadrul clubului au dorit să dea lovitura, astfel că au luat legătura cu antrenori de top.

Cele mai sonore nume de pe lista Brașovului au fost Adrian Mutu și Mirel Rădoi!

Adrian Mutu și Mirel Rădoi, ofertați să preia FC Brașov

”Briliantul” era liber de contract după despărțirea de ”FC U” Craiova și încă nu era în discuții pentru a prelua Rapidul. Fostul selecționer al echipei naționale de tineret a României nu a refuzat discuțiile la acea vreme, însă a precizat că dacă nu intervine o altă ofertă mai atractivă, din vară ar fi dispus să discute despre proiectul de la Brașov.

Acum nu se mai pune problema negocierilor cu Mutu, antrenor care are planuri mari pentru sezonul viitor în Giulești.

O altă țintă a brașovenilor a fost Mirel Rădoi, fostul selecționer al naționalei de seniori a României! Fostul stelist a refuzat categoric discuțiile de principiu pentru simplul motiv că vrea să antreneze la nivel înalt. Interesant este că, în urmă cu șase ani, Mirel Rădoi a mai fost dorit la Brașov și a avut o ofertă concretă atunci din partea lui Romeo Pașcu, președintele onorific al clubului ce avea să intre în faliment în 2017.

Rădoi nu a semnat nici până acum cu vreo echipă, după ce ultima dată a fost selecționer.

Laszlo Balint nu a fost interesat de FC Brașov

Un alt antrenor care a fost căutat de cei de la FC Brașov, dar pe finalul sezonului recent încheiat de Liga a 2-a, a fost Laszlo Balint, ultima dată la UTA.

”La Brașov am avut niște discuții, dar nu legate de expertiza și experiența mea. În acest moment, pentru mine este foarte greu să mă gândesc că aș putea veni la Brașov. Nu că nu aș vrea, dar nu văd perspective imediate. Doar să pui pe masă un buget și un proiect în stil«hei rup», să facem ceva, e greu de crezut că un antrenor își poate asuma. E greu să mulțumești oamenii care tot timpul au fost consumatori de fotbal de calitate în Brașov. Avem oameni cu competențe în Brașov, dar cred că au fost dați la o parte”, spunea Laszlo Balint.

FC Brașov a rămas în Liga a 2-a după ce a câștigat barajul cu Poli Timișoara cu o dublă victorie: 2-1 la Timișoara și 1-0 la Brașov.

Călin Moldovan, antrenorul care a salvat echipa de la retrogradare mai are contract până la finalul lui iunie. ”Nu pot să vorbesc eu de sezonul viitor, pentru că nu știu ce va fi. Eu și stafful meu încheiem contractele pe 30 iunie. Nu mi s-a propus nimic, dar nu vreau să discut acum despre mine. Eu sunt un simplu antrenor. Știți cum este cu antrenorii, azi ești, mâine nu!”, spunea Călin Moldovan la finalul partidei retur cu Poli Timișoara.

Adi MARICA 25 May. 2022, 16:07 Liga 2
Pe aceeași temă