Victorie fără probleme pentru Steaua în amicalul cu CSKA 1948 Sofia. Atanas Trică a ieșit din nou în evidență

Răzvan STÎNGĂ 17 Jul. 2022, 12:46 Liga 2
Victorie fără probleme pentru Steaua în amicalul cu CSKA 1948 Sofia. Atanas Trică a ieșit din nou în evidență

Steaua a mai jucat și a mai câștigat un meci amical în cantonamentul din Bulgaria. Sâmbătă, formația din Ghencea a învins echipa CSKA 1948 Sofia cu scorul de 3-0.

Atanas Trică a marcat din nou și se anunță o revelație a lotului lui Daniel Oprița.

Steaua, victorie cu CSKA 1948 Sofia în amicalul din Bulgaria, cu echipa a treia a acestora!

Steaua și-a anunțat suporterii că joacă împotriva bulgarilor de la CSKA 1948 Sofia, prezentă în prima ligă.

Cum campionatul primei divizii din țara vecină a început deja, iar CSKA 1948 Sofia joacă, duminică, în a doua etapă, era imposibil de crezut că Steaua a evoluat sâmbătă împotriva echipei standard a bulgarilor, în ciuda celor anunțate de club pe pagina de Facebook.

  • Echipa din capitala Bulgariei întâlnește duminică, de la ora 21:00, Pirin Blagoevgrad, pe teren advers. În prima etapă, CSKA 1948 Sofia a trecut cu 1-0 de Levski Sofia.

”Al doilea meci de pregătire al Stelei din cantonamentul de la Bansko va fi împotriva celor de la CSKA Sofia 1948, echipă care activează în prima ligă din Bulgaria”, a precizat Steaua pe Facebook înaintea amicalului, iar la finalul său a făcut următoarele precizări:

Ne impunem cu 3-0 în fața celor de la CSKA Sofia 1948!

Au marcat pentru echipa noastră: Atanas Trică, Stephan Drăghici şi Rareş Enceanu”. Așadar, Steaua a dat impresia că a învins chiar prima echipă a CSKA 1948 Sofia, doar că, așa cum spuneam, campionatul Bulgariei e în plină desfășurare.

Atanas Trică, din nou decisiv pentru Steaua

Antrenorul Daniel Oprița a confirmat pentru Liga2.ro faptul că Steaua nu a jucat împotriva primei echipe a CSKA 1948 Sofia, așa cum și-ar fi dorit, ci a întâlnit chiar echipa a treia a bulgarilor, juniorii mari ai acestora, după cum i-au precizat adversarii. Inițial, Oprița nu a dorit un astfel de amical, dacă nu putea întâlni prima echipă, însă lipsa unui alt adversar în zonă l-a determinat să accepte acest joc.

După cum a punctat și clubul ”militar”, marcatorii Stelei și cei care au semnat victoria au fost Atanas Trică, Stephan Drăghici şi Rareş Enceanu. La pauză scorul a fost 1-0 pentru Steaua, prin golul marcat de atacantul împrumutat de la Universitatea Craiova, iar Drăghici şi Enceanu au punctat în partea secundă. Drăghici a fost introdus pe parcursul jocului de Oprița.

  • Steaua a început amicalul în formula: Dincă – D. Oroian, Walace, Tinel Marin, Sima – Ad. Popa, Şt. Pacionel, Enceanu, Em. Pacionel – Chipirliu, Trică;
    Rezerve: H. Iancu – Corbu, Calestru, Gugu, Ad. Ilie, Drăghici, Erhan, Mihăescu, Bodişteanu, Răducan, Chunchukov, Balgiu, Blaga, Nicolae;

Steaua a mers perfect în meciurile amicale. Nu a pierdut

Pe lângă amicalul de sâmbătă, formația lui Daniel Oprița a mai avut două partide în care și-a analizat nivelul, cu Campionii FC Argeș (scor 1-0), Farul (scor 1-1) și FK Makedonija GjP (scor 3-2). Amicalele piteștenii și constănțenii au fost jucate în România, iar testul cu Makedonija GjP a fost primul din cantonamentul din Bulgaria.

Steaua va mai avea două partide de verificare în stagiul de pregătire, cu FK Bregalnica Stip, la 18 iulie și Akritas Chlorakas, la data de 21 iulie. La 22 iulie Steaua se va întoarce din cantonamentul din Bulgaria, iar în țară va mai disputa o partidă test, la 27 iulie, cu CSM Jiul Petroșani, pe arena proprie, din Ghencea.

Poli Iași a trecut cu 4-0 de aceeași echipă a celor de la CSKA 1948 Sofia

În această săptămână, Poli Iași a jucat la rândul ei un amical cu CSKA 1948 Sofia, precizând că întâlnește prima echipă a acestora, din prima ligă.

Politehnica Iași a obținut un succes și mai clar decât trupa lui Daniel Oprița, marcând cu un gol mai mult și câștigând cu scorul de 4-0. Au înscris: Gabriel Vașvari (52), ucraineanul Mykhaylo Plokhotnyuk (70, 77) și David Ciubăncan (87).

În realitate, Poli Iași a evoluat, la fel ca Steaua, cu juniorii bulgarilor de la CSKA 1948, însă aceasta nu a dorit să ofere informații despre adevăratul adversar întâlnit, în ciuda insistențelor redactorului Liga2.ro. În schimb, Daniel Oprița a fost sincer și a spus că echipa sa nu a întâlnit nici măcar echipa secundă a clubului din Sofia, ci pe a treia.

Foto: AS47 și Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-iasi-victorie-intr-un-amical-cu-o-echipa-din-nigeria-claudiu-niculescu-a-testat-un-mijlocas-bulgar-19237662

https://liga2.prosport.ro/seria-1/metaloglobus-a-castigat-amicalul-retur-cu-concordia-chiajna-bucurestenii-au-printre-achizitii-doi-jucatori-fosti-la-steaua-19237622

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-sub-privirile-lui-maxim-si-tosca-a-pierdut-amicalul-cu-eyupspor-19237655

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-victorioasa-in-prima-confruntare-cu-o-echipa-din-liga-2-amicalul-cu-unirea-dej-19237637

Răzvan STÎNGĂ 17 Jul. 2022, 12:46 Liga 2
Pe aceeași temă