Albert Voinea, scos din lot de Erik Lincar! ”U” Cluj a confirmat abia acum decizia antrenorului: ”Se pregătește cu U19, iar ce se va întâmpla mai departe, nu știu”

Răzvan STÎNGĂ 14 Oct. 2021, 14:14 Liga 2
Albert Voinea, scos din lot de Erik Lincar! ”U” Cluj a confirmat abia acum decizia antrenorului: ”Se pregătește cu U19, iar ce se va întâmpla mai departe, nu știu”

Venit în această vară la ”U” Cluj, după o experiență la UTA, Albert Voinea (28 de ani) a intrat în planurile lui Erik Lincar pentru numai cinci meciuri din Liga 2. Ultima sa apariție pe teren s-a produs în partida din etapa a 6-a, cu FK Csikszereda, când ardelenii au cedat cu 1-3.

Albert Voinea, trimis să se antreneze cu echipa sub 19 ani 

De atunci, Albert Voinea a ieșit din lotul Universității Cluj și se zvonește faptul că ruptura s-a produs din cauza unor neînțelegeri între fotbalist și antrenor. Lucrurile nu au fost clarificate nici acum, dar cel puțin a fost confirmat faptul că atacantul nu mai e nici măcar în lotul echipei mari.

A fost trimis să se antreneze cu echipa sub 19 ani, după cum a confirmat recent preparatorul fizic Cristian Panduru. Dacă va fi pus pe liber în iarnă sau nu, e la decizia lui Erik Lincar.

  • Un gol a marcat Albert Voinea în acest sezon, în etapa a 2-a a Ligii a 2-a, cu FC Buzău, câștigată de ”U” Cluj cu scorul de 1-0.

Erik a hotărât ca Voinea că nu mai facă parte, momentan, din lotul echipei mari. Se antrenează cu U19, iar ce se va întâmpla mai departe, nu știu. La următoarea conferință poate vine Erik și vă spune mai multe despre Voinea”, a spus Cristian Panduru, la conferința de presă premergătoare jocului din etapa a 10-a, când Universitatea Cluj va întâlni Ripensia.

Albert Voinea a fost pregătit de Erik Lincar și la Turris Oltul 

Voinea a jucat înainte să semneze cu ”U” Cluj la UTA, unde ajunsese la începutul anului, după ce Turris Oltul s-a retras din campionatul Ligii a 2-a. Nu a avut un parcurs prea bun în tricoul ”Bătrânei Doamne”, pentru că nu a reușit să marheze nici măcar un gol în șapte partide în care a fost utilizat.

În stagiunea trecută a Ligii a 2-a, pentru Turris Oltul, Albert Voinea a înscris patru goluri în 11 apariții. A prins doar 667 de minute pe teren, fiindcă în cele 11 meciuri doar de șase ori a intrat titular, în acestea de patru ori fiind înlocuit.

La Turris Oltul, Voinea a fost antrenat de Erik Lincar. De altfel, în vară, la Universitatea Cluj au venit și alți fotbaliști care au colaborat cu Lincar la fosta echipă din Turnu Măgurele.

Foto: Universitatea Cluj 

Răzvan STÎNGĂ 14 Oct. 2021, 14:14 Liga 2
Pe aceeași temă