ASU Politehnica s-a despărțit de încă trei jucători, dintre care unul era cel mai vechi component al lotului

Anda DELIU 16 Jun. 2021, 12:08 Liga 2
ASU Politehnica s-a despărțit de încă trei jucători, dintre care unul era cel mai vechi component al lotului

ASU Politehnica Timișoara a ajuns la șapte despărțiri oficiale în această vară. După ce imediat după finalul jocurilor oficiale clubul a anunțat patru plecări certe, astăzi, 16 iunie, a mai comunicat încă trei nume de care se desparte. Între ele, și cel care era cel mai vechi fotbalist în lot.

În continuare, jucătorii nu au fost anunțați cine va fi noul antrenor.

Ionuț Coadă, Romariu Rus și Jose Casado s-au despărțit și ei de ASU Poli

Cei care pleacă acum sunt Ionuț Coadă (24 de ani), Romariu Rus (26 de ani) și Jose Casado (33 de ani).

La 24 de ani, Coadă era cel mai vechi din lot. Mijlocașul central a adunat 71 de apariții în tricoul alb-violet, din vara lui 2017. Sezonul acesta recent încheiat a jucat în 23 de meciuri în Liga 2. În jocurile din Cupa României a marcat un gol, cu Astra.

Altă plecare este a lui Rus, mijlocaș central adus în iarnă de Alexa de la Fotbal Comuna Recea, care nu a rupt gura târgului. Fotbalistul originar din Dej a prins 7 apariții în echipă, totalizând 300 de minute. La Recea, în prima parte a campionatului, evoluase în 13 meciuri și înscrisese 2 goluri.

Alt mijlocaș central care pleacă e Jose Casado. Spaniolul adus vara trecută a jucat în 19 meciuri pentru ASU Poli, doar șapte ca titular, și a marcat un singur gol, în victoria cu Dunărea Călărași, scor 2-1.

Și alte nume importante sunt la final de contract

De la Poli au mai plecat oficial anterior jucătorii Sergiu Popovici, Stjepan Plazonja, Pavle Radunovic și Otto Hindrich.

Aceste șapte plecări nu înseamnă că toți ceilalți fotbaliști rămași în lot mai au contrat cu clubul. De exemplu, Ionuț Cioinac, adus în iarnă, a semnat până la 30 iunie. Potrivit surselor Liga2.ro din cadrul clubului, și Cionac a plecat, deși ASU Poli nu a anunțat nimic oficial despre acest lucru.

De asemenea, și contractele unor jucători precum Alexandru Munteanu sau Petre Ivanovici se termină tot peste două săptămâni, la finalul lunii iunie.

Noul antrenor, neanunțat. Alexa va vorbi într-o conferință de presă

Deocamdată, jucătorilor nu li s-a comunicat nici data reunirii, nici numele viitorului antrenor.

Joi, Dan Alexa va vorbi într-o conferință de presă alături de unul dintre suporterii care sponsorizează clubul, Cristian Romoniţă, reprezentant al Asociaţiei Suporterilor Timişoreni ”Druckeria” în board-ul de conducere al Politehnicii.

De remarcat că nu va veni și președintele Viorel Șeban. Semnalele că Alexa va merge la CSM Reșița par însă a fi tot mai clare.

Foto: Sebastian Tătaru (Mediafax Foto) și ASU Politehnica Timișoara

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-dan-alexa-a-plecat-de-la-asu-politehnica-si-din-postura-de-manager-celor-doi-fosti-dinamovisti-carora-le-propusese-sa-preia-echipa-timisoreana-si-clubul-de-la-care-are-oferta-chir-19188850

https://liga2.prosport.ro/seria-1/asu-politehnica-anunta-primele-despartiri-dupa-incheierea-sezonului-inclusiv-un-localnic-repatriat-pleaca-de-la-echipa-19186969

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/consilierii-judeteni-din-timis-au-votat-pentru-un-nou-stadion-al-timisoarei-de-122-de-milioane-de-euro-mingea-e-acum-in-curtea-cni-19188811

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/cu-gandul-la-fotbal-romantic-cu-studenti-poli-timisoara-are-o-expozitie-dedicata-la-cel-mai-mare-muzeu-din-banat-19188727

Anda DELIU 16 Jun. 2021, 12:08 Liga 2
Pe aceeași temă