AS47 a reacționat după eșecul Stelei la Timișoara și dezordinea lăsată în vestiar: ”Am fi vrut ca jucatorii noștri să își arate nervii și energia pe teren, dar au făcut-o, rușinos, doar în vestiar!” Nici Politehnica n-a scăpat: ”Știam că sunteți un club diferit, dar se pare că ne-am înșelat”

Marius ANGHEL 29 Nov. 2021, 14:14 Liga 2

Steaua a încasat la Timișoara a doua înfrângere consecutivă în campionat, pentru prima dată în acest sezon de Liga 2. Echipa lui Daniel Oprița a condus pe ”Dan Păltinișanu” până aproape de final, însă golurile primite de la Politehnica în ultimele minute au adus multă frustrare pentru Valentin Bărbulescu și compania.

Jucătorii Stelei s-au răzbunat pentru eșec prin deteriorarea mesei de masaj și lăsarea unor gunoaie în vestiar, lucru taxat de clubul timișorean prin postarea imaginilor pe pagina sa de Facebook.

AS47, mesaj după înfrângerea Stelei la Timișoara: ”Nu ne pică bine nici rezultatul, dar nici atitudinea jucătorilor Stelei atât din timpul meciului, cât și de după meci!” / ”Știam că sunteți #unclubdiferit, dar se pare că ne-am înșelat…”

Asociația Steliștilor 1947 (AS47) nu a rămas fără reacție după înfrângerea Stelei cu Poli Timișoara, 1-2 în meciul de pe ”Dan Păltinișanu” din etapa a 15-a a Ligii 2.

În primul rând au fost criticați jucătorii lui Daniel Oprița pentru atitudinea din timpul meciului, cât și pentru modul în care s-au comportat în vestiar, după joc. În al doilea rând, AS47 declară rușinos comportamentul poliștilor, ”pentru puțină faimă trecătoare”, fiindcă au arătat acele imagini din vestiarul în care au stat jucătorii Stelei.

Nu în ultimul rând, suporterii cer clubului Politehnica Timișoara să le trimită ”devizul de plată” pentru stricăciuni, iar costul va fi suportat jumătate de ei, iar cealaltă jumătate de jucătorii lui Oprița.

”Am văzut și noi, ca toți ceilalți interesați, imaginile distribuite de clubul de fotbal Politehnica Timișoara, după meciul din etapa a XV-a din Liga a II-a dintre bănățeni și CSA Steaua București.
Ca suporteri steliști, nu ne pică bine nici rezultatul, dar nici atitudinea jucătorilor Stelei atât din timpul meciului, cât și de după meci!
Știm cu toții că presa de abia așteaptă să denigreze clubul Steaua, iar astfel de comportament nu face decât să le dea apă la moară detractorilor!
Am fi vrut ca jucatorii noștri să își arate nervii și energia pe teren, dar au făcut-o, rușinos, doar în vestiar!
Rușinos este și compartamentul echipei gazdă, care, pentru puțină faimă trecătoare, a publicat acele imagini, imagini ce ar putea fi regăsite la mai toate cluburile, indiferent de competiția unde evoluează. Noi știam că sunteți #unclubdiferit, dar se pare că ne-am înșelat…
Prin urmare, ca întotdeauna, suporterii sunt primii care reacționează și care apără real și activ imaginea clubului Steaua București, astfel, dorim să îi informam pe conducătorii clubului Politehnica Timișoara că așteptăm devizul de plată pentru masa de masaj distrusă pentru a achita suma aferentă.
Suma va fi achitată împreună cu jucătorii Stelei, astfel: 50% AS47 și 50% jucătorii.

Feedback pentru cei de la Politehnica Timișoara, Consiliul Judeţean Timiş (detalii care nu vin doar de la jucătorii noștri):
– mobilierul abia stă în picioare, unul era chiar sa cada peste unul dintre jucători. Ar fi păcat să se intâmple o tragedie.
– în vestiar nu există nici un coș de gunoi
– la baie nu exista hartie și nici nu curge apa
– doar doua dușuri sunt funcționale și acestea sunt pline de rugină.
– masa era rupta de dinainte”, a transmis Asociația Steliștilor 1947.

Poli Timișoara a ironizat jucătorii Stelei după ce au lăsat dezordine în vestiar: ”Știam că militarii își fac patul, dar se pare că ne-am înșelat…

După ce Steaua a plecat de la stadionul ”Dan Păltinișanu”, în urma meciului desfășurat duminică la prânz, Poli Timișoara a postat pe pagina sa de Facebook trei imagini din vestiarul în care au stat jucătorii antrenați de Daniel Oprița, cât și un mesaj ironic la adresa acestora și a clubului bucureștean.

CSA Steaua București, mulțumim pentru vizită și pentru «ordinea» lăsată în vestiar. Noi știam că militarii își fac patul, dar se pare că ne-am înșelat…”, au scris timișorenii.

În imaginile distribuite de Poli Timișoara se văd sticle de apă lăsate în vestiar, noroi pe jos, după ce jucătorii și-au scuturat ghetele, resturi de leucoplast și o masă de masaj cu materialul care o acorea rupt, o piele sintetică foarte deteriorată dinainte.

Jucătorii lui Nicolae Croitoru sunt învățați să dea cu mătură după ce ies din vestiarul lor, iar cei ai lui Daniel Oprița se pare că nu, lucru care a deranjat la culme clubul Politehnica Timișoara.

În altă ordine de idei, la meciul cu Steaua, Poli Timișoara a avut poate cei mai mulți spectatori prezenți pe stadion la un joc desfășurat pe ”Dan Păltinișanu” în acest sezon de Liga 2, circa 1.500, fix la primul joc după ce autoritățile au permis din nou accesul acestora, după o lună de interdicție din cauza măririi numărului de cazuri de COVID-19.

În imagine, galeria Politehnicii Timișoara la meciul cu Steaua.
  • Altfel, în urma rezultatului înregistrat pe ”Dan Păltinișanu” în etapa a 15-a, Poli Timișoara a acumulat 17 puncte și se află abia pe locul 15 în clasamentul Ligii 2, în timp ce Steaua are 25 de puncte și bate pasul pe locul 6, ultimul care asigură accederea în play-off.
  • În ultima etapă din 2021, Poli joacă la Giurgiu, la 4 decembrie, de la ora 12:00, cu Astra (locul 19, 2 puncte), în timp ce Steaua are meci acasă cu FC Buzău (locul 5, 28 puncte), la 4 decembrie, de la ora 12:30.

Foto: Politehnica Timișoara și Sebastian Tătaru / Mediafax Foto și Sport Pictures
Marius ANGHEL 29 Nov. 2021, 14:14 Liga 2
Pe aceeași temă