Campionii FC Argeș s-a reunit cu 20 de jucători și nicio noutate. Prepeliță a fost printre absenți, iar Cătălin Barbu și-a reziliat contractul

Marius ANGHEL 08 Jan. 2020, 16:11 Pregătiri, amicale

Campionii FC Argeș a fost, la fel ca Petrolul, cea mai grăbită echipă de Liga 2 în privința reluării pregătirilor pentru partea a doua a sezonului. Trupa din Pitești a avut, astăzi, de la ora 11:00, primul antrenament din 2020, antrenorul Ionuț Badea având la dispoziție 20 de jucători. Andrei Prepeliță și Răzvan Matiș au fost învoiți, Octavian Popescu a lipsit, în timp ce Cătălin Barbu și-a reziliat contractul.

Un absent, doi învoiți și o reziliere, cu Cătălin Barbu

Pe lângă cei 20 de jucători prezenți la primul antrenament condus de Ionuț Badea în acest an, portarul Octavian Popescu a absentat, în timp ce mijlocașii Andrei Prepeliță și Răzvan Matiș au fost învoiți de stafful tehnic. Aceștia doi se vor alătura lotului începând de joi.

Argeșul a înregistrat și o plecare în această iarnă. Atacantul Cătălin Barbu, fiul legendei Jean Barbu, a cerut rezilierea contractului, considerând că ar fi meritat să joace mai mult în prima parte a sezonului.

Cătălin Barbu (20 ani) a evoluat în prima parte a campionatului în 14 meciuri, în doar șase dintre ele începând ca titular, și a înscris două goluri. În sezonul trecut a avut 25 de apariții, 20 ca titular, și a marcat 6 goluri.

La capitolul achiziții, clubul din Trivale anunță că poartă mai multe discuții cu jucători români de la echipe de Liga 1, dar și cu fotbaliști străini pentru întărirea lotului. Primele transferuri la echipa alb-violetă sunt așteptate începând de săptămâna viitoare.

Cantonament în Antalya

În următoarele trei săptămâni de antrenamente susținute la Pitești, Argeșul va disputa și două jocuri de verificare cu adversari de Liga 3. Primul test va avea loc pe 29 ianuarie, cu Unirea Bascov, iar cel de-al doilea este programat pe 31 ianuarie, cu U Craiova 2.

Pe 2 februarie se zboară în Antalya, acolo unde echipa va fi cazată la The Xante Resort&Spa Hotel, o locație de 5 stele. În acest cantonament, trupa lui Ionuț Badea are programate și patru meciuri de verificare, pe 6, 9, 10 și 13 februarie, adversarii urmând a fi fixați în perioada următoare. Singurul parafat e cel din data de 6 februarie, cu FC Montana, locul 3 din liga secundă a Bulgariei.

Revenirea în țară e programată pe 14 februarie, ca apoi, în ultima săptămână înainte de reluarea campionatului, să se intre în ciclul obișnuit de pregătire a jocului oficial, cu „U”, din deplasare.

Lotul echipei Campionii FC Argeș prezent la reunire:

portari: Răzvan Ducan, Sebastian Agachi, George Micle;
jucători de câmp: Andrei Blejdea, Denis Brînzan, Vasile Buhăescu, Marian Dănescu, Robert Grecu, Vlad Motroc, Kevin Moihedja, Nicolae Mușat, Ionuț Năstăsie, Dorinel Oancea, Andrei Panait, Alin Popa, Nini Popescu, Ionuț Șerban, Daniel Șerbănică, Paul Szecui, Grigore Turda;

învoiți: Răzvan Matiș, Andrei Prepeliță;
absent: Octavian Popescu;
plecați: Cătălin Barbu (contract reziliat).

Foto și video: Fotbal Club Argeș Pitești

Marius ANGHEL 08 Jan. 2020, 16:11 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă