Argeșul s-a despărțit de unul dintre jucătorii achiziționați în iarnă. ”COVID-19 a schimbat o mulțime de lucruri și mi-a perturbat planurile de viitor”

Marius ANGHEL 01 Jun. 2020, 14:22 Liga 2

Campionii FC Argeș și-a început de o săptămână și jumătate antrenamentele pentru play-off, însă în lotul condus de Ionuț Badea, ținut secret, nu se află una dintre achizițiile făcute de echipa piteșteană în iarnă. Bosniacului Nedo Turkovic, legitimat în iarnă după ce se despărțea de Turris Oltul Turnu Măgurele, i-a expirat contractul la 30 mai, piteștenii nu i-au propus prelungirea, astfel că a devenit liber de contract.

Nedo Turkovic s-a despărțit de Argeș: ”Mulțumesc tuturor oamenilor de la clubul de fotbal Argeș și celor din Pitești pentru frumoasa întâmpinare”

Cu puține minute disputate pe teren pentru echipa Campionii FC Argeș în cele trei jocuri oficiale desfășurate în 2020, Nedo Turkovic n-a mai fost inclus în planurile de viitor ale clubului, iar atacantul recunoaște că pandemia COVID-19 i-a ”perturbat planurile de viitor” alături de gruparea piteșteană. Bosniacul n-a putut să se întoarcă în România, fiindcă aeroporturile sunt închise, astfel s-a și ajuns la despărțire.

”Aș dori să vă informez că contractul meu a expirat la 30.5.2020 și că sunt oficial un jucător liber…
Mulțumesc tuturor oamenilor de la clubul de fotbal Argeș și celor din Pitești pentru frumoasa întâmpinare.
Covid-19 a schimbat o mulțime de lucruri și mi-a perturbat planurile de viitor la FC Argeș.
Mulțumesc încă o dată și sper că anul viitor FC Argeș va juca în Liga 1, pentru că orașul și clubul cu suporteri atât de minunați merită cu siguranță…
Este timpul pentru noi provocări din cariera mea?!?…”, a scris Turkovic pe pagina sa de Facebook.

Pentru Liga2.ro, Nedo Turkovic a spus că în această perioadă cu pandemia s-a pregătit singur, a așteptat vești din România și faptul că aeroporturile sunt închise, iar deplasările dintr-o țară în alta sunt greu de făcut acum au dus la această despărțire prematură. Totodată, atacantul spune că are solicitări de la alte echipe din România, cât și din Asia.

”Când am ales FC Argeș am avut recomandări bune despre acest club. FC Argeș este o echipă de tradiție, acest club este foarte mare în această țară și sunt fericit că am oportunitatea să joc în culorile alb-violete. Vrem să ne atingem obiectivul. În tur am jucat la Turris Turnu Măgurele și am pierdut la Pitești. Sper ca în retur să câștige tot Argeșul”, a spus Turkovic la prezentarea la Campionii FC Argeș.

Ajuns la Turris Oltul în vara trecută, Nedo Turkovic a fost utilizat la echipa din Turnu Măgurele în 12 meciuri, în șapte ca titular, timp de 668 de minute. În această perioadă, bosniacul a și marcat un gol, în victoria cu 3-0 din deplasare de la Concordia Chiajna. În iarnă a semnat cu Argeșul, unde, până ca sezonul să fie suspendat din cauza pandemiei, a apucat să joace în două meciuri din totalul de trei desfășurate de echipă, 38 de minute cu CS Mioveni (1-1), respectiv Pandurii (4-0).

În cariera sa, atacantul originar din Bosnia-Herțegovina a evoluat pentru Zeljeznicar, Napredak, Travnik (toate trei din Bosnia), Lovcen (Muntenegru), Akzhayik (Kazahstan), Shuvalan FK (Azerbaidjan), Olimpik Sarajevo (Bosnia), NK Brezice (Slovenia), NEROCA (India) și Qormi (Malta).

Marius ANGHEL 01 Jun. 2020, 14:22 Liga 2
Pe aceeași temă