A marcat cu ASU Poli și apoi a semnat cu Campionii FC Argeș! Mihai Ișfan a lăsat CS Mioveni pentru rivala județeană

Marius ANGHEL 20 Apr. 2021, 11:12 Liga 2

Campionii FC Argeș i-a furat unul dintre tinerii promițători rivalei județene CS Mioveni, echipă care în sezonul viitor i-ar putea fi adversară în Liga 1. Mihai Ișfan (21 de ani) a mers la Pitești după jocul cu ASU Poli, desfășurat ieri, la Mioveni, în care a și înscris ultimul gol al victoriei cu 4-0, și a semnat contractul cu formația din Trivale.

Contractul dintre Mihai Ișfan și Campionii FC Argeș intră în vigoare din 1 iunie 2021 și va fi valabil pe trei ani. Acesta a putut semna acum și a și fost prezentat deja oficial fiindcă se afla în ultimele șase luni de contract cu echipa din orașul natal, Mioveni.

Argeșul a început campania de achiziții pentru sezonul urmator cu Mihai Ișfan și juniorul Mario Mitoi

Campionii FC Argeș a anunțat acordul cu Mihai Ișfan, cât și semnarea unui contract de profesionist cu Mario Mitoi, un junior din cadrul clubului.

”FC Argeş își întărește lotul pentru sezonul viitor cu jucători tineri, dar nu neglijează nici copiii din propria pepinieră. Echipa noastră a ajuns astăzi la un acord pentru următoarele trei sezoane cu mijlocașul Mihai Alexandru Işfan de la CS Mioveni. Înțelegerea va intra în vigoare de la data de 1 iunie 2021. Tot astăzi, juniorul Mario Mitoi a semnat cu clubul nostru primul contract de profesionist. Înțelegerea dintre cele două părți se întinde pe durata a cinci sezoane.

Semnarea contractelor cu cei doi jucători s-a făcut în prezența primarului Cristian Gentea, a președintelui Consiliului Director al FC Argeș, Mihai Foamete, a impresarului Bogdan Apostu și a mamei lui Mario Mitoi.

Ișfan are 21 de ani, măsoară 177 cm şi este de trei sezoane la CS Mioveni. În tricoul galben-verzilor, Alexandru a avut 54 de apariţii, reuşind să înscrie 6 goluri. Noua achiziţie a echipei noastre a fost evaluată în 2020 de site-ul transfermarkt.com la 200.000 euro.

Mario Mitoi are 16 ani, este mijlocaș și a început fotbalul la vârsta de 6 ani, la LPS Piteşti. De doi ani este la Centrul de Copii şi Juniori Leonte Ianovschi. În 2019, a ajuns cu FC Argeș la turneul final Liga Elitelor Under 15. De la începutul acestui an, Mario se pregăteşte cu echipa de seniori a clubului nostru, iar antrenorii Andrei Prepeliţă şi Mihăiţă Ianovschi au mare încredere în potenţialul acestui copil. Cei doi tehnicieni l-au folosit în partidele amicale cu FC U Craiova şi Viitorul Constanţa pentru a căpăta o mai mare încredere în forţele sale şi pentru a se obişnui cu sistemul de joc”, a transmis clubul din Liga 1.

Mihai Ișfan, după ce a semnat cu Campionii FC Argeș: ”Îmi doresc să jucăm în play-off în sezonul viitor”

Mihai Ișfan este originar din Mioveni, iar în Liga 2 a debutat la CS Mioveni în data de 9 martie 2019, în meciul de deplasare cu Metaloglobus, pierdut cu 2-0. În acel sezon, 2018/2019, a evoluat în 10 meciuri (4 ca titular) și a înscris două goluri.

În ediția trecută a eșalonului secund, 2019/2020, a prind 22 de meciuri pentru galben-verzi (10 ca titular) și a marcat un gol. În acest sezon, 2020/2021, are 23 de jocuri disputate, 11 ca titular, de nouă ori fiind schimbat, și a marcat patru goluri, cu Rapid (3-0 la Buftea), ”FC U” Craiova (2-1 pe Ion Oblemenco), Aerostar (5-1) și ASU Poli (4-0).

”Sunt foarte bucuros că am semnat cu FC Argeș, o echipă de tradiție a fotbalului românesc. Îmi doresc foarte mult să avem rezultate cât mai bune în Liga 1 și să jucăm în play-off în sezonul viitor”, a spus Ișfan după ce a semnat cu Campionii FC Argeș.

”Jucătorii de la echipa mare m-au primit bine şi m-au ajutat să mă integrez în colectiv. Am multe de învăţat de la ei. Îmi doresc să fac performanţă cu FC Argeş şi să devin un fotbalist foarte bun. Voi munci mult pentru a-mi îndeplini visul. Jucătorul meu preferat este Neymar”, a spus și puştiul Mitoi, care probabil va mai avea de așteptat până să joace la prima echipă a clubului din Pitești.

Primarul Gentea, convins că Ișfan va confirma la Pitești

Așa cum se obișnuiește la Pitești, la prezentare noilor jucători ai echipei a fost prezent și primarul orașului, Cristian Gentea, în trecut președintele clubului care se vrea continuator a formației pentru care a evoluat Nicolae Dobrin.

Gentea este convins că Ișfan va fi un câștig pentru FC Argeș.

”Alex este un jucător care a fost dorit foarte mult de antrenorii Andrei Prepeliță și Mihăiță Ianovschi. Vom întări echipa pentru sezonul viitor cu jucători tineri, dar care ne vor ajuta foarte mult. Vreau să mulțumesc conducerii CS Mioveni pentru înțelegere. Mult succes, Alexandru Ișfan!”, a spus Cristian Gentea.

https://www.youtube.com/watch?v=MZUwABU_2S8&feature=emb_title

Foto și video: fcarges-pitesti.ro

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-asu-poli-meciul-de-debut-al-etapei-a-4-a-a-play-off-ului-ligii-2-se-joaca-de-la-ora-1600-19180279

https://liga2.prosport.ro/seria-1/pelici-i-a-dat-o-lectie-de-fotbal-lui-alexa-mioveniul-s-a-impus-clar-in-fata-lui-poli-pentru-care-obiectivele-par-tot-mai-indepartate-19180362

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-pelici-a-explicat-cum-l-a-batut-cu-cs-mioveni-pe-dan-alexa-cu-4-0-am-reusit-sa-dam-gol-pentru-ca-poli-a-venit-cu-trei-fundasi-centrali-19180432

Marius ANGHEL 20 Apr. 2021, 11:12 Liga 2
Pe aceeași temă