Antrenorul pe care ”U” Cluj dorește să-l aducă după despărțirea de Costel Enache. ”Șepcile roșii” vor să dea o lovitură de imagine | EXCLUSIV

Vlad MĂCICĂȘAN 10 May. 2021, 17:22 Liga 2
Antrenorul pe care ”U” Cluj dorește să-l aducă după despărțirea de Costel Enache. ”Șepcile roșii” vor să dea o lovitură de imagine | EXCLUSIV

Așa cum Liga2.ro a scris în mai multe rânduri, Costel Enache (48 de ani) nu va mai continua la Universitatea Cluj și în sezonul următor.

Imediat după ultima partidă, cu Fotbal Comuna Recea, antrenorul și stafful său și-au negociat despărțirea de formația ardeleană, iar astăzi a venit și anunțul oficial.

”FC Universitatea Cluj și Costel Enache au ajuns azi la o înțelegere privind încetarea colaborării pe cale amiabilă”, a anunțat ”U” Cluj, în această după-amiază.

Viorel Moldovan, dorit pe Cluj Arena

În zilele următoare va fi anunțat noul antrenor principal al ”U” Cluj, iar oficialii formației clujene vor să dea o lovitură de imagine și să aducă un nume important, dar și un antrenor consacrat.

Se pare că Viorel Moldovan este tehnicianul pe care ”U” Cluj încearcă să-l aducă pentru sezonul viitor. Fostul atacant al echipei naționale a pregătit ultima dată Petrolul, echipă pe care a părăsit-o după ce a ratat intrarea în play-off-ul Ligii 2.

Înainte să antreneze Petrolul, fostul atacant al lui Nantes a stat doi ani pe banca celor de la Chindia, echipă pe care a promovat-o în Liga 1. Auxerre, Rapid, Sportul, FC Vaslui sau FC Brașov sunt alte echipe din CV-ul antrenorului de 48 de ani, care a petrecut și doi ani la FRF, ca selecționer al naționalei de tineret și antrenor secund la prima reprezentativă, la ultima calificare a României la un turneu final, EURO 2016.

”U” Cluj a încercat să-l aducă în această vară și pe Ionuț Badea, în funcția de manager sportiv, dar înțelegerea a căzut și Badea a ajuns pe banca celor de la Astra. Viorel Moldovan a fost chiar o ideee a lui Ionuț Badea, cei doi colaborând la echipa națională, ca antrenori secunzi.

Foto: Flaviu Buboi, Sebastian Tătaru (Mediafax Foto) și Răzvan Păsărică (Sport Pictures)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-costel-enache-s-a-despartit-de-u-cluj-anuntul-clubului-19184076

Vlad MĂCICĂȘAN 10 May. 2021, 17:22 Liga 2
Pe aceeași temă