VIDEO | Antonio Sefer, în lacrimi după eșecul Rapidului cu Petrolul: ”Nu știu ce se întâmplă cu noi, nu știu ce se întâmplă cu mine. Parcă nu sunt eu. Îmi cer scuze”

Andrei PASCU 06 Nov. 2020, 22:30 Liga 2

Antonio Sefer (20 de ani) nu a putut să-și stăpânească emoțiile după eșecul Rapidului cu Petrolul, de la Ploiești, scor 0-2.

La interviuri, tânărul jucător al giuleștenilor a izbucnit în plâns și cu greu s-a putut calma. Sefer a declarat că nu își dă seama care este problema, de ce echipa lui evoluează atât de slab în ultimele etape. Rapid a ajuns la trei înfrângeri consecutive în campionat.

Antonio Sefer: ”Ne e rușine și acesta nu este spiritul Rapidului” 

Și-a cerut scuze fanilor pentru punctul în care se află, accentuând faptul că lui și colegilor săi le este rușine unde au dus Rapidul și că nu își explică variata cea mai bună prin care această perioadă poate fi depășită.

Antonio Sefer credea că schimbarea de antrenor o să dea alt suflu echipei, dar acest lucru nu s-a întâmplat și Rapid continuă să treacă printr-o criză extrem de dificilă.

”Nu, nu mai… Bună seara! Nu știu ce se întâmplă cu noi, nu știu ce se întâmplă cu mine. Parcă nu sunt eu. Trebuie să lăsăm capul jos, să muncim mult mai mult. Nu știu, nu avem alibiuri. S-a schimbat antrenorul, problema e la noi. Trebuie să lăsăm capul jos și să acceptăm orice critică. Ne e rușine, știu că suporterii sunt supărați și ne doare acest lucru. Mergem la antrenamente să muncim mai mult, să ieșim cu capul sus afară.

Mi-e rușine, nu pot să le transmit nimic suporterilor. Ne e rușine și acesta nu este spiritul Rapidului. Merită mai mult. Îmi cer scuze”, a declarat Antio Sefer la Rapid TV.

Rapid, trei eșecuri la rând în Liga 2 și o eliminare rușinoasă din Cupa României 

Rapid este la al treilea eșec la rând în Liga 2. Pe lângă înfrângerea cu Petrolul de vineri seară, a mai cedat și în confruntările cu U Craiova 1948 SA, 0-5, și cu CS Mioveni, 0-3. Mai mult, în acest interval a fost înregistrată și eliminarea din Cupa României, în fața divizionarei a treia, Progresul Spartac, 2-3 după reprizele adiționale.

Rapid e pe locul 13 în Liga 2, cu 13 puncte. Meciul din etapa a 12-a, cu Farul, este programat duminică, 15 noiembrie, de la ora 14:30.

Declarațiile date de Antonio Sefer după eșecul cu Petrolul pot fi urmărite în video-ul de mai jos:

Foto: FC Rapid 1923 și Cristian Stavri / Sport Pictures 

Andrei PASCU 06 Nov. 2020, 22:30 Liga 2
Pe aceeași temă