Alexandru Pelici merge cu CS Mioveni la barajul de promovare, după remiza cu ASU Poli: ”Dacă așa s-a terminat, ce să mai vorbim!” Echipa pe care antrenorul nu și-o dorește în lupta pentru Liga 1: ”E o parte din munca mea acolo”

Anda DELIU 17 May. 2021, 22:07 Liga 2

CS Mioveni a remizat la Timișoara, 2-2 cu ASU Poli, în etapa a 9-a a play-off-ului Ligii 2, după un meci în care dacă argeșenii băteau, mai puteau visa să ia locul Rapidului, după un meci direct. Așa, feroviarii au promovat matematic în prima ligă, iar Mioveniul va rămâne să joace barajul cu FC Hermannstadt, FC Voluntari sau Astra. Pelici a și zis că nu vrea să își întâlnească fosta echipă, Hermannstadt.

Antrenorul timișorean al Mioveniului a apreciat că echipa sa a revenit de două ori după ce a fost condusă pe ”Dan Păltinișanu”. ”Dacă așa s-a terminat, ce să mai vorbim! Am avut situațiile noastre, am avut șansele noastre la 0-0. Și acum la 2-2 am avut două sau trei oportunități din care puteam să scoatem mai mult din ele. Dar nu am avut luciditatea necesară. Una peste alta, e bine că am reușit să revenim de fiecare dată când am fost conduși. Îmi felicit jucătorii pentru efortul depus și cred că a fost un joc plăcut. Un joc cu ritm. Și vremea te îndemna la ritmul acesta, chiar dacă terenul a fost greu și ne-a împiedicat destul de mult să construim. S-a jucat destul de mult cu mingi la bătaie și în situația asta Poli aa avut momentele ei în care a fost mai puternică, cu jucători mai cu gabarit. De altfel, așa am luat și golul doi. Una peste alta, e bine că am revenit”, a declarat Pelici.

Pelici nu vrea un baraj cu FC Hermannstadt!

CS Mioveniul e la două puncte în fața Dunării Călărași, dar, dată fiind situația de la Dunărea, e greu de crezut că echipa lui Pelici mai poate pierde locul 3, ceea ce ar înseamna baraj cu locul 14 din Liga 1. Antrenorul spune că echipa sa va lupta până al capăt, în ultima etapă urmând să joace acasă cu Rapid.

”Rapidul a promovat matematic fără să joace. Asta este, mergem înainte. Ne jucăm șansa noastra la baraj, indiferent cu cine vom cădea, ne dorim să promovăm. Și vom lupta până la ultimul fluier”, a mai punctat timișoreanul.

Pelici spune că nu și-ar dori să joace cu Sibiu, iar asta ar înseamna, paradoxal, că vrea ca FC Hermannstadt să retrogradeze direct, deoarece trupa din orașul de pe Cibin nu mai poate urca pe 13.

”Pe oricine în afara de Sibiu. Indiferent cine, dar nu mi-aș dori Sibiu. Am fost acolo, am lucrat acolo, e o parte din munca mea acolo. Mai sunt jucători cu care am lucrat în acea perioadă. E Beza, care a ajuns între timp antrenor principal. E clar că nu mi-ar conveni. Dar asta este”, a detaliat ”Pelicanul”.

  • Anul trecut, CS Mioveni a jucat baraj de promovare/menținere în Liga 1 cu Chindia Târgoviște, însă n-a reușit să treacă de formația dâmbovițeană. A fost 2-0 la Ploiești pentru Chindia și 1-1 la Mioveni.

Urări de bine pentru Timișoara

Deși Dan Alexa a declarat că nu mai rămâne ca antrenor la ASU Poli, Pelici i-a dorit să construiască o nouă echipă de play-off.

”Îl felicit pe Dan, îi mulțumesc pentru tot ce a spus și pentru aprecierile pe care le-a avut la adresa noastră. Îi doresc mult succes în continuare. Sper să reușească să facă o echipă la Timișoara care să se bată anul viitor, din nou la play-off și cu mai multe șanse la promovare”, a mai spus antrenorul Mioveniului.

CS Mioveni e pe locul 3 în play-off-ul Ligii 2, cu 45 de puncte, la două peste Dunărea Călărași și la patru și cinci în fața celor de la FK Csikszereda și ASU Poli. În ultima etapă, CS Mioveni o întâlnește pe teren propriu pe Rapid.

Foto: Sebastian Tătaru și Leczki Jozsi / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/remiza-care-o-promoveaza-pe-rapid-asu-poli-si-cs-mioveni-au-terminat-la-egalitate-dupa-un-meci-jucat-pe-o-ploaie-torentiala-19185501

https://liga2.prosport.ro/seria-1/asu-poli-cs-mioveni-se-joaca-de-la-ora-1830-timisorenii-mai-spera-la-un-loc-de-baraj-de-promovare-argesenii-sa-isi-tina-vii-sansele-la-accederea-directa-in-liga-1-19185417

Anda DELIU 17 May. 2021, 22:07 Liga 2
Pe aceeași temă