Alexandru Pelici încă mai speră la locul 2 direct promovabil, chiar dacă CS Mioveni a pierdut puncte importante cu Dunărea. Își pune speranța în ASU Poli, în meciul cu Rapid: ”E șansa lor, dacă își doresc să intre la baraj”

Marius ANGHEL 12 May. 2021, 21:48 Liga 2

CS Mioveni spera la o victorie cu Dunărea Călărași, pe teren propriu, în returul play-off-ului Ligii 2, mai ales după ce în tur câștigase cu 5-1 în deplasare, pentru a urca cel puțin pentru o zi pe locul 2 direct promovabil, însă calculele de acasă nu s-au potrivit cu cele de pe teren.

Dunărea a fost aproape să câștige la Mioveni, însă argeșenii au reușit egalarea pe final, astfel că jocul s-a terminat la scorul de 1-1, rezultat care nu mulțumește niciuna dintre echipe, însă le ajută pe ”FC U” Craiova și Rapid.

1-1 pentru ”FC U” Craiova și Rapid în meciul dintre CS Mioveni și Dunărea Călărași

Jocul de la Mioveni a deschis etapa a 8-a a play-off-ului Ligii 2, rundă intermediară, și nu a fost unul foarte spectaculos în ocazii la cele două porți, ba chiar plictisitor din acest punct de vedere, fiindcă situațiile au fost puține și de o parte și de alta.

George Tudoran a deschis scorul pentru Dunărea în minutul 65, neregulamentar. Mijlocașul a lovit mingea după ce portarul Iustin Popescu o prinsese cu ambele mâini, l-a deposedat de ea și apoi a trimis-o în plasă. Arbitrul a validat golul, fără să asculte opinia asistentului Doru Lucaciu, deși acesta părea să dea dreptate jucătorilor Mioveniului.

În final, înrăiți de faza care i-a dezavantajat, jucătorii gazdă au reușit golul egalizator. Rusu a obținut penalty în fața lui Began, iar Mihai Ișfan a transformat lovitura de pedeapsă în minutul 83.

Alexandru Pelici, după remiza cu Dunărea: ”Nu am fost inspirați, nu am găsit soluții în atac”

După joc, Alexandru Pelici regreta ocazia uriașă pe care Blănaru a avut-o cu portarul, în minutul 33, din postura de unu la unu, în care atacantul a reluat execrabil, direct în adversar.

”Ne doream foarte mult să câștigăm, să fim măcar pentru 24 de ore pe locul 2, dar asta este. Mergem înainte, e un joc, am câștigat un punct, pentru că am revenit de la 0-1. Am avut șansele noastre de a marca, am avut acea șansă, în prima repriză, cu Blănaru, când a scăpat de la centru, singur cu portarul. Nu am fost inspirați, nu am găsit soluții în atac, deși am dominat teritorial multe momente jocul, dar soluțiile alese nu au fost cele mai bune. E bine, totuși, că am revenit și am luat un punct. E un rezultat care, probabil, convine Rapidului și Craiovei și asta este. Noi mergem înainte și ne jucăm șansa până la sfârșit.

Poate dacă ar mai fi fost timp de jucat, poate dacă am fi înscris la 0-0, alta ar fi fost soarta jocului. Am avut situațiile acelea de a marca. Dar, așa cum am spus, este un punct obținut, până la urmă, în momentul în care am fost conduși am reușit să revenim și mergem în continuare să câștigăm puncte, pentru a ne juca șansa noastră până la sfârșit”, a spus antrenorul Mioveniului la microfonul DigiSport.

Pelici a refuzat să comenteze golul controversat al Dunării

Pelici nu a vrut să comenteze faza controversată în urma căreia Dunărea a deschis scorul. Spune că are cine să judece evoluția arbitrilor, în special a centralului Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe), care a refuzat să asculte opinia asistentului Doru Lucaciu (Cluj-Napoca), care dădea dreptate jucătorilor argeșeni.

”Nu comentez. Prefer să nu comentez. Am recunoscut atunci când a fost greșeala aceea de care noi am beneficiat în momentul în care ne-am calificat în play-off (n.r. – e vorba de golul înscris din offside de Blănaru în meciul cu Petrolul). Nu voi comenta nici acum. Are cine să facă analiză la arbitraj și sper să o facă. Mergem înainte. Probabil că Papi Popescu, portarul nostru, știe cel mai bine ce s-a întâmplat acolo și va spune el, a spus Pelici.

Mioveniul mai speră la locul 2 direct promovabil

Despre lupta pentru primele două locuri promovabile direct, antrenorul Mioveniului crede că și echipa sa mai are șanse. Își spune speranțe că ASU Poli va încurca Rapidul la Buftea, fiindcă inclusiv echipa din Timișoara poate prinde loc de baraj, dacă își dorește asta.

”Nu. Timișoara joacă la Rapid și probabil că dacă vor reuși să câștige punct sau puncte, pentru că e șansa lor să se apropie de noi și de Călărași, dacă își doresc să intre în baraj, atunci lucrurile rămân la fel”, a comentat Alexandru Pelici.

CS Mioveni rămâne pe locul 3 în play-off-ul Ligii 2, cu 44 de puncte, la două puncte în spatele Rapidului, iar Dunărea Călărași e tot pe 4, cu 43 de puncte. Din etapa a 8-a mai sunt de jucat meciurile U Craiova 1948 SA – FK Csikszereda (13 mai, ora 17:30) și Rapid – ASU Poli (13 mai, ora 20:30).

În etapa următoare, Dunărea joacă pe teren propriu cu FK Csikszereda (17 mai, ora 16:00), iar CS Mioveni are meci în deplasare la Timișoara, cu ASU Poli (17 mai, ora 18:30).

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cristian-pustai-si-a-luat-gandul-de-la-locurile-direct-promovabile-dupa-cs-mioveni-dunarea-calarasi-1-1-ramane-barajul-e-o-sansa-mica-dar-vedem-ce-iese-despre-probleme-19184274

https://liga2.prosport.ro/seria-1/iustin-popescu-acuza-arbitrajul-dupa-cs-mioveni-dunarea-calarasi-toti-ziceau-fault-fault-fault-suntem-prea-mici-sa-ne-cautam-dreptatea-portarul-a-facut-public-dial-19184292

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-si-dunarea-calarasi-au-in-continuare-sperante-la-locul-2-direct-promovabil-jocul-dintre-cele-doua-echipei-are-loc-la-ora-1730-in-tur-argesenii-au-spulberat-in-deplasare-trupa-lui-pustai-19184209

Marius ANGHEL 12 May. 2021, 21:48 Liga 2
Pe aceeași temă