Aerostar Bacău a rămas fără antrenor! Daniel Munteanu și-a dat demisia cu o zi înaintea meciului cu Metaloglobus. Cine îi va conduce pe moldoveni

Andrei PASCU 26 Feb. 2021, 16:22 Liga 2
Aerostar Bacău a rămas fără antrenor! Daniel Munteanu și-a dat demisia cu o zi înaintea meciului cu Metaloglobus. Cine îi va conduce pe moldoveni

Aerostar Bacău a rămas fără antrenor cu o zi înaintea meciului cu Metaloglobus, de sâmbătă! Moldovenii nu vor mai fi conduși de Daniel Munteanu, după ce acesta a considerat că e cel mai bine să părăsească echipa, aflată într-o situație foarte complicată.

Daniel Munteanu: ”Am preferat să fac un pas în spate, în ideea că plecarea mea ar putea crea un șoc la echipă” 

Antrenorul și-a motivat decizia, prin faptul că vrea să trezească jucătorii, prin producerea unui șoc. Într-o scurtă declarație, Daniel Munteanu a afirmat că a venit cu gândul că poate salva, real, clubul de la retrogradare, dar că situația s-a îngreunat serios după ce meciul cu Unirea Slobozia a fost pierdut.

Locul său, în meciul cu Metaloglobus, dar și până conducerea va găsi varianta optimă, va fi luat de ”interimarul” Andrei Vatră, care a îndeplinit funcția de ”secund” până acum.

Am venit la Aerostar cu inima deschisă, sperând că vom reuși permanența în liga secundă. Din păcate, înfrângerea cu Unirea Slobozia – meci în care-mi pusesem mari speranțe – ne-a complicat foarte mult situația în clasament. Sunt dezamăgit de modul în care ne-am prezentat contra Sloboziei și am preferat să fac un pas în spate, în ideea că plecarea mea ar putea crea un șoc la echipă”, a declarat Daniel Munteanu pentru Deșteptarea.

Daniel Munteanu declara despre meciul cu Metaloglobus că e ca ”o ultimă șansă” 

În aceeași zi în care și-a anunțat demisia, vineri, a fost publicată și declarația lui Munteanu cu privire la disputa cu Metaloglobus. Privind acum din perspectiva evenimentului consumat, al plecării, spusele lui par că înclină către o astfel de decizie, mai ales că a catalogat partida cu bucureștenii ca fiind o ultimă șansă pentru salvarea de la retrogradare.

Indiferent de formula de echipă, trebuie să dăm totul și să facem totul pentru a obține un rezultat pozitiv. Practic, ne jucăm ultima șansă, iar jucătorii sunt avizați. Ne punem speranțe că echipa va arăta că nu este cea din jocul pierdut acasă cu Unirea Slobozia și că merită să continue în liga secundă”, prefața Munteanu partida cu Metaloglobus.

Daniel Munteanu a preluat echipa din Bacău înaintea etapei a cincea din Liga 2, când i-a luat locul lui Cristian Lupuț. El a făcut o perioadă de pregătire de iarnă cu echipa despre care a spus că a fost una destul de bună, dar iată că a preferat să plece după un singur meci în 2021. Dezamăgirea a fost una mare, pentru că punea mare preț pe confruntarea cu Unirea Slobozia, împotriva căreia ar fi vrut neapărat să câștige.

Aerostar Bacău, într-o situație critică! 

Rămâne de văzut ce antrenor se va înhăma la o astfel de muncă, ținând cont de faptul că Aerostar Bacău e pe penultimul loc în Liga 2, cu numai 9 puncte în 15 meciuri și cu un golaveraj de -10. Sub ea se mai află doar Pandurii, 7 puncte în 14 partide. Următoarele trei clasate peste Aerostar Bacău sunt CSM Slatina (13 puncte în 14 meciuri), Unirea Slobozia (15 puncte în 14 meciuri) și Fotbal Comuna Recea (15 puncte în 14 meciuri).

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dezamagire-mare-la-rapid-dupa-primele-doua-meciuri-din-2021-andrei-nicolescu-analizeaza-echipa-vorbeste-de-degringolada-dar-ii-da-incredere-lui-nicolae-grigore-sper-sa-gaseasca-ceea-ce-li-19171485

https://liga2.prosport.ro/seria-1/robert-popa-a-vorbit-despre-iesirea-din-amicalul-cu-campionii-fc-arges-portarul-echipei-fc-u-craiova-a-stat-de-vorba-cu-ovidiu-stanga-si-a-facut-o-promisiune-solemna-19171486

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-spera-sa-recupereze-la-constanta-punctele-pierdute-acasa-cu-u-cluj-flavius-stoican-trebuie-sa-facem-totul-ca-sa-ne-intoarcem-victoriosi-19171481

 

 

 

Andrei PASCU 26 Feb. 2021, 16:22 Liga 2
Pe aceeași temă