Adrian Mititelu Junior, remarcă ironică la adresa Dunării Călărași: ”A arătat altfel cu noi, față de meciurile trecute.” Ce a spus de arbitraj și de ce a evitat să vorbească de promovare

Andrei PASCU 26 Apr. 2021, 21:52 Liga 2

Egalul obținut de U Craiova 1948 SA cu Dunărea Călărași, scor 1-1, l-a supărat pe patronul Adrian Mititelu Junior. Acesta se aștepta la o victoria la Călărași, pentru ca echipa sa să se distanțeze în fruntea play-off-ului Ligii 2. Mai mult sau mai puțin ironic, el a afirmat că adversarii au jucat mai bine ca în meciurile trecute.

Adrian Mititelu Junior: ”În play-off orice punct e important”

”FC U” Craiova ar fi meritat să câștige, în opinia sa, remarcând o ocazie ratată de Radu Negru în minutul 81, la scorul de 1-1, care a tras peste poartă din interiorul careului mic. Dacă până acum vorbea de promovare, de această dată Adrian Mititelu Junior nu a mai vrut să dezbată subiectul, părând vizibil afectat de rezultat, chiar dacă ”FC U” Craiova a terminat turul neînvinsă.

”Așa cum ne așteptam, un meci foarte greu. Dunărea Călărași a arătat altfel față de meciurile trecute. Eu zic că meritam victoria, mai ales că am avut și ocazia lui Radu Negru, dar în play-off orice punct e important. Sunt puțin supărat că nu am reușit să învingem, nu pot să mă gândesc acum la Liga 1. Sper să promovăm și să vedem atunci ce va fi”, a declarat Adrian Mititelu Junior, citat de DigiSport.

Adrian Mititelu Junior s-a ferit să mai vorbească de arbitraj 

Etapa trecută, chiar dacă U Craiova 1948 SA a învins Rapid cu 1-0 pe ”Ion Oblemenco”, Mititelu Junior a criticat în termeni duri arbitrajul, dar de această dată nu a mai dorit să o facă. A lăsat însă de înțeles că și acum s-au luat decizii împotriva echipei sale:

”Nu mai vreau să comentez arbitrajul, e tardiv, s-a dus meciul ăsta”.

Patronul craiovenilor a vorbit și de meciul din runda următoare, cu CS Mioveni, de pe teren propriu. După remiza din tur, 0-0, de această dată vrea victoria, fiind convins că punctele puse în joc ar da o șansă și mai mare pentru U Craiova 1948 SA să termine campionatul pe unul din primele două locuri.

”O victorie cu Mioveniul ne-ar propulsa în fruntea clasamentului. E important să ne distanțăm cât mai mult de locul 3, eu zic că avem puterea să câștigăm meciul cu Mioveni”, a mai precizat patronul clubului ”FC U” Craiova.

”FC U” Craiova, cu patru puncte peste locul 3 

La jumătatea cursei din play-off, U Craiova 1948 SA este pe primul loc, cu 46 de puncte. E urmată de Rapid (43 de puncte), CS Mioveni (42 de puncte), Dunărea Călărași (39 de puncte), FK Csikszereda (36 de puncte) și ASU Poli (33 de puncte).

Trei victorii și două egaluri este bilanțul înregistrat de ”FC U” Craiova în turul play-off-ului. Doar ea și CS Mioveni sunt neînvinse până acum.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Andrei PASCU 26 Apr. 2021, 21:52 Liga 2
Pe aceeași temă