Adrian Mihalcea, încântat de jocul și victoria Unirii Slobozia cu Unirea Dej: ”Nu se supăra nimeni dacă era 6-1. Jos pălăria pentru atitudine, pentru joc.” Cum i-a caracterizat pe adversari și mesajul pentru contestatari

Unirea Slobozia a început cu dreptul noul sezon al Ligii a 2-a. În prima etapă, pe terenul Unirii Dej, a reușit să se impună cu 2-0, grație reușitelor lui Cristian Mustacă, din minutele 36 și 67. Antrenorul Adrian Mihalcea a comentat cele întâmplate în confruntarea de la Dej, imediat la finalul partidei, pentru Liga2.ro.

Adrian Mihalcea, fericit: ”Sunt mulțumit de atitudinea băieților, au înțeles mesajul” 

E mulțumit de ce a văzut, de atitudinea jucătorilor și de modul în care au pus în aplicare strategia lui. A apreciat și faptul că Unirea Slobozia a avut mai multe ocazii de gol și mai putea înscrie în alte câteva rânduri, atât în prima parte, cât și în repriza a doua.

Cu toate acestea, Adrian Mihalcea așteaptă meciurile celelalte, să facă o analiză clară a punctului în care poate ajunge Unirea Slobozia în acest sezon de Liga 2.

E un început bun de campionat, un început cu un meci pe care pot să spun că l-am dominat de la un capăt la celelălalt. Cred că nimeni nu s-ar fi supărat dacă scorul era 6-1, pentru că au avut și ei o mare ocazie dintr-o fază fixă.

Sunt mulțumit de atitudinea băieților, au înțeles mesajul și vreau să cred și sunt ferm convins că atitudinea aceasta o vom avea în continuare. Vom lua meci cu meci, acum avem acest drum lung până acasă, după o căldură epuizantă, iar de luni vor pregăti celălalt meci.

Jos pălăria pentru atitudine, pentru joc, pentru felul cum am interpretat partida. Am interpretat totul bine și lucrul acesta s-a văzut. Momentan e primul meci, încă nu ne-am așezat prea bine în campionat. Vedem după meciurile următoare, peste șase-șapte etape, pot spune mai clar ce urmărim. Momentan sunt bucuros. Începuturile sunt mereu grele, iar noi am pornit cu dreptul”, a declarat Adrian Mihalcea pentru Liga2.ro.

Adrian Mihalcea, laude pentru Unirea Dej 

În ceea ce privește echipa Unirii Dej, Adrian Mihalcea a avut cuvinte de laudă. A fost surprins plăcut de formația pregătiră de Dragoș Militaru, care a impresionat și sezonul trecut în Liga 3 și a primit aprecieri chiar și din partea adversarelor.

Mihalcea se așteaptă ca dejenii să arate din ce în ce mai bine, în etapele care urmează.

Îmi place echipa Dejului, îmi place stilul în care joacă. Poate în momentul în care vor deveni mai omogeni, vor pune și mai mari probleme. Este un stil de joc, nu bubuială, se vede un joc lucrat. Felicitări lor.

(N.r. – Despre meciurile cu nou-promovatele) Eu nu mă gândesc că sunt nou-promovate, eu mă gândesc că sunt echipe de Liga 2 și multe dintre ele s-au întărit. Printre ele, întâlnim Șelimbăr, cu patru jucători, dacă nu cinci sau șase, care au jucat în Liga 1 foarte multe minute.

Întâlnim Brașov, o echipă care pare nou-promovată, dar dacă ne uităm pe consistența lotului, ne speriem. Steaua nu mai zic, e echipa cu cel mai mare buget, cu cel mai mare lot. Noi vom lua fiecare meci în parte, iar din această seară mă interesează doar să pregătesc meciul cu Șelimbăr”, a completat Adrian Mihalcea.

Adrian Mihalcea: ”Nu suntem o echipă cu pretenția promovării, dar dacă e să ne aflăm în zona play-off-ului, vom juca” 

În final, Adrian Mihalcea le-a transmis un mesaj celor care nu cred că Unirea Slobozia poate să obțină un rezultat surprinzător la finalul acestui sezon, total opus celui din campionatul anterior, în care s-a obținut salvarea de la retrogradare la limită:

Lumea poate să zâmbească pentru faptul că am spus că ne gândim la play-off. Eu știu ceea ce putem și ceea ce încercăm să facem. Nu suntem o echipă cu pretenția promovării, dar am spus că dacă e să ne aflăm în zona play-off-ului, vom juca. Acesta îmi e caracterul și, cumva, transfer echipei acest impuls. Toți jucătorii sunt mulați pe caracterul meu. N-am schimbat nici sistemul, merg pe ceea ce știu”.

Pentru Unirea Slobozia urmează un nou meci cu o nou-promovată, în etapa a 2-a a Ligii a 2-a. Va primi vizita formației CS Comunal Șelimbăr. În ceea ce o privește pe Unirea Dej, ea va evolua în deplasare, la Timișoara, contra Ripensiei.

Foto: Flaviu Buboi / Mediafax Foto

 

 

 

Pe aceeași temă