Adrian Ilie, ultimul nume căruia primarul Allen Coliban i-a propus conducerea noului FC Brașov! Sabău, Stelea, Lăcătuș și Isăilă au refuzat

Adi MARICA 25 Jun. 2021, 10:10 Liga 2
Adrian Ilie, ultimul nume căruia primarul Allen Coliban i-a propus conducerea noului FC Brașov! Sabău, Stelea, Lăcătuș și Isăilă au refuzat

Primarul Brașovului, Allen Coliban, se implică pe toate fronturile în noul proiect fotbalistic de la Brașov. Acesta caută variante pentru posturile din conducerea clubului care va evolua în Liga 2, dar s-a implicat și în aducerea unui antrenor.

Ilie Stan este soluția lui Coliban pentru postul de antrenor, dar pentru funcția de președinte edilul Brașovului a luat la rând mai multe nume mari din fotbalul românesc. Primul vizat a fost Ioan Ovidiu Sabău, căruia i s-a propus postul de manager-antrenor. Pe această pistă era în cărți și Florin Prunea. Nu s-a ajuns la un acord, iar negocierile au fost sistate, scrie Monitorul Expres.

Bogdan Stelea, Marius Lăcătuș și Daniel Isăilă au fost contactați

La rând a venit un alt nume mare al ”Generației de Aur“, Bogdan Stelea.

”Arnold”, care s-a retras din activitatea de fotbalist chiar de la FC Brașov a discutat cu Allen Coliban, dar incertitudinile din jurul proiectului au făcut ca discuțiile să nu avanseze.

”Au fost discuții acum mai bine de o săptămână, am înțeles că se dorește o fuziune pentru preluarea locului în Liga a 2-a, însă lucrurile nu erau clare. Am discutat pentru o variantă ca manager-antrenor. Știu că se discutase înainte și cu Sabău. Erau însă multe neclarități și am zis că în ciorba oamenilor nu te poți băga. Eu spun că sunt destui brașoveni capabili să coordoneze acest proiect. De atunci nu am mai discutat și cred că asta a fost tot”, a spus Bogdan Stelea pentru Monitorul Expres.

Tatonări au fost și cu brașovenii Marius Lăcătuș și Daniel Isăilă. Legenda Stelei nu dorește să lucreze în administrația unui club, iar varianta Isăilă este imposibilă în acest moment, având în vedere contractul fabulos pe care îl are în Emiratele Arabe Unite.

”Cobra” Adrian Ilie, următorul pe lista primarului de la Brașov

Ultimul mare nume apărut în discuțiile pentru postul de președinte la FC Brașov Steagul Renaște este cel al lui Adrian Ilie. Discuțiile au fost demarate, însă deocamdată nu e nimic oficial.

Un avantaj pentru ”Cobra” este că acesta este legat de Brașov prin mai multe afaceri. Pe lângă hotelul Ruia, în care a investit masiv, Ilie deține în Poiana Brașov și mai multe terenuri.

Adrian Ilie a mai lucrat la o singură echipă de fotbal din România, după ce a pus ghetele în cui, la 31 de ani. Acesta a fost manager sportiv la Steaua, în perioada iunie 2007 – iulie 2008, iar de atunci a fost o prezență discretă în fotbalul românesc.

Acum rămâne de văzut dacă Allen Coliban reușește să-l convingă pe Adrian Ilie să revină în fotbal.

Consiliul Local poate aproba astăzi fuziunea dintre Corona Brașov și FC Brașov Steagul Renaște

Până la numirea unui președinte, în ședința de astăzi a Consiliului Local al Municipiului Brașov se va oficializa fuziunea dintre Corona Brașov și FC Brașov Steagul Renaște pentru locul din Liga 2.

Actele pentru noua structură fotbalistică au ieșit de la Judecătoria Brașov, iar în câteva zile se va obține și CIS-ul de la MTS.

Altfel, jucătorii Coronei, cei care au reușit promovarea în Liga 2, se pregătesc în continuare sub comanda antrenorului Călin Moldovan și spun că sunt bulversați de schimbările care se doresc la Brașov. Miercuri, aceștia au disputat un prim meci amical, cu noul Farul, pierdut cu 0-2.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Adi MARICA 25 Jun. 2021, 10:10 Liga 2
Pe aceeași temă