Adrian Falub, numit antrenor la CSM Reșița! Obiectivul trasat de conducere și primele nume care vor face parte din stafful tehnic

Răzvan STÎNGĂ 31 Mar. 2021, 18:06 Liga 2
Adrian Falub, numit antrenor la CSM Reșița! Obiectivul trasat de conducere și primele nume care vor face parte din stafful tehnic

CSM Reșița și-a numit antrenorul cu care va aborda a doua parte a campionatului, play-out-ul Ligii 2.

Echipa din Valea Domanului l-a ales ca urmaș al lui Alin Minteuan pe Adrian Falub (49 de ani). Anunțul a fost făcut miercuri seară, după ce clubul s-a mai aflat în tatonări și cu alți antrenori.

Adrian Falub are un obiectiv clar: salvarea de la retrogradare 

CSM Reșița a emis un comunicat pe pagina de Facebook, în care nu precizează însă și durata contractuală asupra cărora cele două părți au ajuns la un acord.

Zilele trecute, președintele Cristian Bobar afirma că va fi ales un ”principal” alături de care să se pună bazele unui proiect pe termen lung și care va începe cu un obiectiv clar imediat, salvarea de la retrogradare.

Acesta este țelul care i-a fost trasat lui Adrian Falub, ultima dată antrenor la Universitatea Cluj. Noul conducător al băncii tehnice a grupării din Valea Domanului va fi ajutat, în poziția de antrenori secunzi, de Marius Suller și Călin Cheregi. Acesta din urmă a fost ”interimar” după rezilierea contractuală cu Alin Minteuan și a condus echipa în partida cu ”FC U” Craiova, scor 0-2. Totodată, Cheregi e șeful Centrului de Copii și Juniori al clubului din Reșița și a venit odată cu Alexandru Pelici, în stafful căruia a fost tot antrenor secund.

”Bun venit, Adi Falub!

Clubul nostru a ajuns la un acord cu antrenorul Adi Falub (49 ani), având ca obiectiv menținerea în Liga a-2-a. Adi Falub a mai antrenat echipe precum Universitatea Cluj – 3 mandate, Sportul Studențesc, Unirea Alba-Iulia, A.S.A Târgu-Mureș, Concordia Chiajna, UTA Arad.

De asemenea a obținut și 4 promovări. Din acestea,3 promovări au fost din Liga 2 în Liga 1 și una din Liga a-3-a în Liga a-2-a. Cele 3 promovari în Liga 1 au fost realizate cu formațiile , A.S.A Târgu-Mureș – 2 promovări, respectiv cu Universitatea Cluj. Cu formația Unirea Alba-Iulia a reușit o promovare în Liga a-2a. 

Adi Falub are în palmares și o finală în Cupa României, disputată împotriva celor de la Steaua București.

Adi va colabora cu Marius Suller și cu Călin Cheregi.

Îți dorim mult succes!”, se arată pe pagina de Facebook, CSM Reșița.

Adrian Falub debutează pe banca Reșiței cu Petrolul 

Adrian Falub a antrenat ultima dată Universitatea Cluj, club la care s-a întors apoi, după o perioadă, ca manager sportiv al Centrului de Copii și Juniori.

Ca antrenor, a părăsit echipa din Ardeal, după 1-2 cu SCM Gloria Buzău, în etapa a treia din actualul sezon de Liga 2. Formația echipată în alb-negru începuse sezonul cu o victorie chinuită în deplasarea de la Aerostar Bacău (1-0), iar apoi a pierdut acasă cu ASU Poli (scor 0-1) și la Buzău. Din acest motiv, s-a ajuns la despărțirea lui Falub de ”U” Cluj.

Anterior, el a mai antrenat, în afara altor perioade în care a pregătit-o pe Universitatea Cluj, pe Sportul Studențesc, Unirea Alba Iulia, ASA Târgu Mureș, Poli Iași, UTA și Concordia Chiajna.

Adrian Falub va sta prima dată pe banca noii sale echipe sâmbătă, 3 aprilie, în chiar prima etapă a play-out-ului Ligii 2. CSM Reșița va juca pe teren propriu contra Petrolului.

Foto: CSM Reșița și Leczki Jozsi/ Mediafax Foto

 

 

Răzvan STÎNGĂ 31 Mar. 2021, 18:06 Liga 2
Pe aceeași temă