VIDEO | Membrii fondatori ai Asociaţiei Dinamovişti Pentru Dinamo s-au prezentat! Cornel Dinu: "Sper să reuşim, dacă nu, iniţiativa este nobilă şi merită apreciată".

14 mai 2018 2752 afişări Comentează şi tu Liga 1
VIDEO | Membrii fondatori ai Asociaţiei Dinamovişti Pentru Dinamo s-au prezentat! Cornel Dinu: "Sper să reuşim, dacă nu, iniţiativa este nobilă şi merită apreciată".
Cei de la Asociaţia Dinamovişti Pentru Dinamo au postat un filmuleţ în care cei zece membrii fondatori, Cornel Dinu, Răzvan Oprea, Ioannis Modan, Emil Udeanu, Ştefan Demici, Bogdan Pancu, Mihnea Ionescu, Adrian Lungu, Cosmin Csender şi Robert Bălăceanu, se prezintă şi explică tuturor proiectul lor.
 
ADPD ar trebui ca la data de 16 mai să obţină personalitate juridică, urmând ca după un audit să se facă o ofertă concretă pentru a cumpăra acţiunile deţinute de Ionuţ Negoiţă. Până atunci, oamenii care au pornit proiectul ADPD s-au prezentat. "De ce la cârciumă? Fiindcă suporterii se întâlnesc la cârciumă!", sună introducerea.
 
"Să încercăm să facem lucrurile viabile! Pentru început, mai puţine vorbe şi mai multe fapte", a spus Ştefan Demici, cel care se ocupă de rugby-ul dinamovist. "Vreau ca Asociaţia să reprezinte un răspuns pentru toţi suporterii dinamovişti, dar şi pentru generaţia care vine!", a spus şi Mihnea Ionescu, cunoscut suporter dinamovist, completat de un altul care a avut un mesaj pentru stelişti şi a încheiat: "O să facem treabă! Vă promit!".
 
La final, Cornel Dinu a spus: Am slujit Dinamo de mic şi o voi sluji ca un câine veritabil până la moarte. Sunt sute de mii de oameni care sunt convins că vor fi alături de acest proiect generos prin care nu se face altceva decât...Dinamo se întoarce la cei care o iubesc, la 'câini', la suporterii minunaţi! Sper să reuşim, dacă nu, iniţiativa este nobilă şi merită apreciată".

 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.