Văduva lui Patrick Ekeng, declaraţie cutremurătoare de Crăciun: "Mă pregătesc ca şi cum l-aş aştepta să vină acasă!"

26 dec 2018 2632 afişări Liga 1
Văduva lui Patrick Ekeng, declaraţie cutremurătoare de Crăciun: "Mă pregătesc ca şi cum l-aş aştepta să vină acasă!"

Patrick Ekeng a murit la data de 6 mai 2016. Fostul dinamovist s-a prăbuşit pe teren în timpul meciului dintre Dinamo şi Viitorul, din Liga 1 Betano, fără a fi lovit de vreun adversar. Cauza a fost un un stop cardiorespirator şi la scurt timp s-a pornit o anchetă, medicul de pe ambulanţă, Mihaiela Duţă, fiind acuzată că a intervenit prea târziu. Pe 9 ianuarie 2019 are loc următorul termen în procesul morţii acestuia, iar văduva sa, Nathalie, povesteşte cum e viaţa sa acum.

"Nu mai pot lua legătura cu nimeni de la Dinamo, nimeni nu-mi mai răspunde la telefon", a spus ea pentru Libertatea. "Legătura o ţineam prin Adrian (n.red. – Adrian Alexandrescu, directorul de relaţii internaţionale Dinamo), el era singurul care vorbea franceză. Singurii bani pe care i-am primit de la club sunt 5.000 de euro, atunci când a trebuit să facem locul de mormânt al lui Patrick”.

"Mă pregătesc ca şi cum l-aş aştepta să vină acasă! M-am făcut sexy pentru el...Cum trece ziua! Cu copiii. Cea mică a început şcoala pregătitoare",
a mai declarat ea. Patrick şi Nathy au doi copii, pe Kim Anaia (4 ani şi opt luni), şi pe micul Patrick junior, 1 an şi zece luni, născut după decesul fostului jucător.

După moartea lui Patrick, dinamoviştii au anunţat că-i vor achita familiei tot contractul jucătorului, acord ce expira la sfârşitul lui 2016. S-au achitat cheltuielile de înmormântare, plus repatrierea în Camerun, dar restul banilor nu ar mai fi ajuns la Nathalie. "Pentru salariile rămase, cei de la Dinamo mi-au zis că nu au nici o obligaţie", a încheiat aceasta.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.