UPDATE | Se deblochează 2,1 din cele 7 milioane de lei pe care-i are ASA în conturi? Oficialii mureşeni aşteaptă cu sufletul la gură sentinţa Curţii de Apel. Cu toate acestea, Dan Petrescu rămâne ferm: pleacă după Supercupă

6 iul 2015 7682 afişări Liga 1
UPDATE | Se deblochează 2,1 din cele 7 milioane de lei pe care-i are ASA în conturi? Oficialii mureşeni aşteaptă cu sufletul la gură sentinţa Curţii de Apel. Cu toate acestea, Dan Petrescu rămâne ferm: pleacă după Supercupă

UPDATE 16:22 Conducerea de la ASA Tg. Mureş aşteaptă cu înfrigurare sentinţa Curţii de Apel privind recursul la decizia procurorilor DNA de a pune sechestru asigurator pe conturile şi bunurile clubului. Instanţa a amânat verdictul pentru joi, însă şefii vicecampioanei au primit semnale că e posibil să li se deblocheze, totuşi, 30% din suma totală. ASA are, în acest moment, circa 7 milioane de lei în conturi, asta însemnând că s-ar putea disponibiliza circa 2,1 milioane de lei.

Acesta este şi motivul pentru care, azi, conducătorii clubului au putut să le propună jucătorilor varianta cu plata a 30% din contracte, restul banilor urmând să fie achitaţi la finalul sezonului.

În ciuda acestor prime semnale care dau speranţe, Dan Petrescu a rămas pe poziţii. Va pleca de la ASA după Supercupa României.


Dan Petrescu va pleca de la ASA Târgu Mureş imediat după meciul cu Steaua de miercuri din Supercupă, iar Costel Gâlcă şi Vasile Miriuţă sunt în cărţi să-l înlocuiască.

Jiangsu Guoxin-Sainty este echipa din China care i-a pus pe masă antrenorului român un contract care îl determină pe acesta să renunţe la banca tehnică a grupării din Liga 1.

Mureşenii au primit o a doua palmă după blocarea conturilor de DNA. Dan Petrescu va antrena echipa pentru un singur meci, urmând ca apoi să plece în China, la Jiangsu. “Bursucul” a luat în considerare posibilitatea plecării încă de când a semnat cu mureşenii şi a stipulat în contract o clauză prin care poate pleca oricând dacă are o ofertă mai bună din străinătate. Se pare că chinezii i-au fluturat prin faţă un salariu de 2 milioane de dolari, iar asta l-a făcut să accepte.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.