Aşa arată decizia dată de Curtea de Apel! Lovitură foarte dură primită de Gigi Becali. Este obligat să schimbe chiar şi denumirea societăţii care administreză FCSB

22 dec 2016 16106 afişări Comentează şi tu Liga 1
Aşa arată decizia dată de Curtea de Apel! Lovitură foarte dură primită de Gigi Becali. Este obligat să schimbe chiar şi denumirea societăţii care administreză FCSB

FC Steaua, echipa finanţată de George Becali, a pierdut, miercuri, litigiul la Curtea de Apel cu Clubul Sportiv al Armatei şi nu mai are dreptul să folosească numele Steaua Bucureşti. Decizia va putea fi, însă, atacată la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

"În dosarul nr. 31705/3/2015 - Admite apelul. Schimbă sentinţa apelată în sensul că: Admite în parte acţiunea. Interzice pârâtei SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA să folosească fără consimţământul reclamantei semnele "Steaua", "Steaua Bucureşti" sau a unor semne similare în activitatea comercială, inclusiv în cuprinsul denumirii comerciale şi în special în competiţiile sportive, pe documente, pe bilete de acces, pentru publicitate sub orice formă, în înscrierile în asociaţiile şi federaţiile sportive.

Obligă pe pârâta ONRC la efectuarea radierii elementelor "Steaua Bucureşti" din cuprinsul denumirii comerciale a pârâtei SC Fotbal Steaua Bucureşti SA. Respinge cererea de acordare a daunelor cominatorii. Obligă pe intimata pârâtă SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA la plata cheltuielilor de judecată către apelanta-reclamantă efectuate în primă instanţă şi apel, în sumă de 450 lei. Cu recurs. Pronunţată în şedinţa publică", este decizia luată de Curtea de Apel Bucureşti, potrivit MEDIAFAX.

Această decizie vine la 10 zile după ce CSA Steaua a anunţat că va înfiinţa o echipă de fotbal la seniori, cu numele "Steaua Bucureşti", pe care o va înscrie în sezonul viitor al Ligii a 4-a, sub coordonarea lui Marius Lăcătuş.

MEDIAFAX

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.