Tremură Dunărea înaintea meciului cu Hermannstadt! Călărăşenii au aflat, pe surse, cine îi arbitrează şi se tem de jocuri de culise. ”Sunt două motive care ne fac să nu mai avem nici măcar în noi mare încredere”

24 apr 2019 1224 afişări Liga 1
Tremură Dunărea înaintea meciului cu Hermannstadt! Călărăşenii au aflat, pe surse, cine îi arbitrează şi se tem de jocuri de culise. ”Sunt două motive care ne fac să nu mai avem nici măcar în noi mare încredere”

Lupta pentru evitarea retrogradării e una aprigă şi în acest sezon al Ligii 1 Betano, iar în weekend vom avea parte de un meci care implică două dintre echipele din play-out ce în acest moment se află pe poziţii care le îndreaptă către Liga 2.

Sâmbătă, de la ora 16:00, la Călăraşi, joacă Dunărea şi FC Hermannstadt, ocupantele poziţiilor 7, respectiv 6 în play-out. Cele două echipe care vara trecută promovau la braţ în Liga 1 sunt acum, opt etape înainte de finalul sezonului, despărţite de un singur punct şi au emoţii în privinţa menţinerii în acest eşalon. Rezultatul direct poate cântări greu în rundele rămase, astfel că ambele cluburi încearcă să facă tot ce ţine de ele pentru a-şi mări şansele de a rămâne în prima ligă.

De exemplu, călărăşenii au aflat cine va arbitra meciul cu Hermannstadt şi se tem de jocuri de culise, chiar dacă nu spun direct acest lucru în comunicatul de presă. Preşedintele Florentin Brişan (foto, în text) transmite că speră ca Ovidiu Haţegan, cel despre care a auzit că va conduce partida de la Călăraşi, să arbitreze corect acest joc important pentru ambele echipe. Conducătorul Dunării vorbeşte însă despre nişte posibile legături între Haţegan şi Iuliu Mureşan, noul director executiv al FC Hermannnstadt. În plus, îşi aminteşte de incidentul dintre Dan Alexa şi arbitru, la meciul cu FCSB.

”Comunicat de presă referitor la delegarea arbitrului Ovidiu Haţegan la jocul AFC DUNĂREA 2005 CĂLĂRAŞI - AFC HERMANNSTADT, din cadrul etapei a VII-a a play-out-ului.

În această dimineaţă am aflat şi noi, pe surse (nu doar presa are surse), că dl. Ovidiu Haţegan este delegat la jocul mai sus menţionat.
Vrem să menţionăm de la bun început că apreciem prestaţia domnului Ovidiu Haţegan şi a brigăzii sale la jocurile la care este delegat, în special în plan internaţional, unde este apreciat atât de cei de la UEFA, cât şi de cei de la FIFA.
Această delegare ar fi trebuit, în mod normal, să ne creeze liniştea pentru pregătirea jocului de sâmbătă, dar sunt două motive care, în mod sigur, ne vor face, cel puţin până la ora jocului, să nu mai avem nici măcar în noi mare încredere.
1. În ultimii ani, în mass-media s-a vorbit de multe ori de ”relaţia specială” dintre arbitrul Ovidiu Haţegan şi CFR CLUJ vs. Iuliu Mureşan, preşedinte al clubului clujean până în toamna anului trecut.
Nu deţinem elemente legate de această relaţie şi nici măcar nu ne interesează. Probabil sunt bârfe de presă sau intoxicări ale cluburilor care se luptau pentru supremaţie cu CFR CLUJ.
2. La jocul dintre AFC DUNĂREA 2005 Călăraşi - FCSB, din cadrul etapei a XXII-a a sezonului regulat, a avut loc un incident între antrenorul Dan Alexa şi arbitrul Ovidiu Haţegan, incident pentru care şi astăzi ne cerem scuze. Pentru ieşirea de atunci, antrenorului nostru, Dan Alexa, a fost suspendat de Comisia de Disciplină.

Dacă Comisia Centrală a Arbitrilor, a decis delegarea brigăzii lui Ovidiu Haţegan, credem că au analizat oportunitatea acestei delegări şi că dorinţa noastră de a fi arbitraţi corect va fi îndeplinită”, scrie preşedintele clubului Dunărea Călăraşi, Florentin Brişan.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.