"Trebuia doar să-mi iau viza, era făcută!" Dezvăluire spectaculoasă a lui Hagi. Unde trebuia să ajungă

30 iun 2017 12775 afişări Liga 1
"Trebuia doar să-mi iau viza, era făcută!" Dezvăluire spectaculoasă a lui Hagi. Unde trebuia să ajungă

Gheorghe Hagi este cu siguranţă cel mai iubit jucător străin din istoria lui Galatasaray, după cinci ani fabuloşi pentrecuţi în Turcia, încununaţi cu obţinerea Cupei UEFA şi a Supercupei Europei, în 2000.

Totuşi, traseul lui Hagi în fotbal ar fi putut fi cu totul altul, în condiţiile în care, înainte de a ajunge la Galatasaray, "Regele" a fost la un pas să ajungă în Mexic, unde se înţelesese deja cu o formaţie. Dezvăluirea a fost făcută chiar de Hagi, care a precizat că şi transferul la Barcelona a fost în "pericol", din aceleaşi motive. Englezii de la Tottenham îi propuseseră un contract pe patru sezoane, în 1994, pe care a fost la un pas să-l accepte.

"Era Mexic prima oara, era deja şi facută (n.r. mutarea în) Mexic, la o echipă, nu-mi mai aduc aminte (numele). Trebuia doar să-mi iau viza.

Mexic şi dupa aceea Galata. Am avut Tottenham înainte de Barcelona, patru ani contract

Cel mai mare lucru pe care mi l-a zis Popescu a fost: 'Gicane tu ştii că noi am fost doi romani la Barcelona, din patru străini. Şi acum ne chinuim să ajunga din 10, 15 unul nu ştiu pe unde'. Şi noi pe vremurile alea unde erau patru străini, doi erau din România. Îţi dai seama cât de buni eram, probabil.
", a declarat Hagi la Dolce Sport.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.