"Toja se învârte pe loc şi scapă mingea în aut, Szekely a dat un gol şi e idol! Nu pot să bată un corner"

19 feb 2010 26 afişări Liga 1
"Toja se învârte pe loc şi scapă mingea în aut, Szekely a dat un gol şi e idol! Nu pot să bată un corner" "Toja se învârte pe loc şi scapă mingea în aut, Szekely a dat un gol şi e idol! Nimeni nu e în stare să bată un corner"

Fostul mare internaţional stelist, Mihail Majearu este dezamăgitde nivelul Ligii I şi în mod special de fotbaliştii din Ghencea,echipa pe care a servit-o timp de şapte sezoane.
Jucătorii lui Stoichiţă sunt supraevaluaţi de oficiali, care nu vădcât de subţire este lotul roş-albaştrilor. Steaua visează la titlul24 şi la o nouă participare în Champions League, dar nu are niciunatu care să o recomande drept favorită la câştigareacampionatului.

"Ce mijlocaşi, ce echipe? Creaţia a dispărut. Nu mai veziun dribling, o pasă ca lumea, iar când face unul câte un stop seduce mingea în gard. Avem numai "Prinţi"! Uitaţi-vă la Steaua! Tojase învârte pe loc, şi apoi scapă mingea în aut. Szekely a dat şi elun gol şi două centrări şi a devenit idol.Tănase a marcat un golacum, mai dă unul peste doi ani şi e numărul unu. Bănel e cu munca.E vreunul jucător de Steaua?", a spus fostul mareinternaţional pentru EVZ.

Derby-urile de altădată nu mai au nimic din încărcătura specifică.Dacă în urmă cu 20 de ani jucătorii mureau pe teren şi creau unspectacol fantastic, acum doar prin intermediul media şi prindeclaraţiile belicoase ale conducătorilor jocurile dintre 'granzi'mai pot fi socotite derby-uri.

"Culio a dat două goluri la Roma şi mai aveam un pic şi-lfăceam cetăţean de onoare. Nivelul e atât de slab că e greu să îţidai cu părerea care echipă va lua titlul. La unele meciuri dintregranzi se joacă precum în «C», la un Berceni - Crevedia. Tineriin-au loc de străini. Am trimis un copil talentat în probe, dar ăiaau vrut să-l ia gratis. Le-am zis: «Trebuie să daţi şi voi ceva, căam muncit cu el, am stat în ploaie şi în ger». N-au dat şi ăla s-alăsat de fotbal. S-a făcut paznic", a opiniatMajearu.

"Steaua nu mai are un jucător capabil să bată uncorner. E incredibil. Peste câţiva ani nu mai avem pe cine să luămla naţională. O să avem numai naţională de«old-boys»."
MIHAIL MAJEARU, câştigător al Cupei Campionilor Europeni cuSteaua

Dinamo,fără şanse la titlu

Alte foste glorii steliste au prefaţat acest retur, iar concluziapare să fie una singură: Dinamo nu are şanse la titlu.

"Urziceniul are cea mai bună apărare, iar Vasluiul cel maibun lot, per total. La titlu, se vor bate CFR Cluj, Urziceni,Steaua şi Vaslui."
ADRIAN BUMBESCU, câştigător al Cupei Campionilor Europeni cuSteaua

"Dinamo joacă bătrâneşte. Jucătorii ei sunt puţin prealenţi. De fapt, e puţin spus puţin."
EMERIC IENEI, tehnicianul de la Sevilla

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.