Şumudică: "Am studiat echipa Gloriei de Crăciun, n-am mâncat caltaboşi!"

5 ian 2010 22 afişări Comentează şi tu Liga 1
Şumudică: "Am studiat echipa Gloriei de Crăciun, n-am mâncat caltaboşi!" Şumudică: "Am studiat echipa Gloriei de Crăciun, n-am mâncat caltaboşi!" 5 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7946/5263832/5/p1052974.jpg

Jean Pădureanu a definitivat noul staff tehnic al echipei sale.După retragerea lui Florin Halagian, Bistriţa va încerca să sesalveze de la retrogradare pe mâna lui Marius Şumudică şi RemusVlad. Cei doi tehnicieni s-au declarat optimişti în ceea cepriveşte reuşita misiunii lor.

"Am studiat echipa Gloriei de Crăciun, n-am mâncatcaltaboşi. Trebuie să fim disciplinaţi şi să muncim mai departe. Neaşteaptă vremuri grele, echipele mari le vom întâlni pe terenpropriu. Jucătorii să ştie că nu glumesc, sunt dur şi cerseriozitate", a declarat Şumudică înainte de antrenamentuldin această dimineaţă.

"Mi-am dorit mereu să antrenez la Gloria. Am o legăturăfoarte bună cu preşedintele Jean Pădureanu. Îmi doresc ca împreunăcu domnul Remus Vlad, care are mult mai multă experienţă decâtmine, să reuşim să ne atingem obiectivul, salvarea de laretrogradare", a declarat Şumudică pentru siteul oficialal Gloriei Bistriţa.

Noul director tehnic al echipei, Remus Vlad, spune că a trecutprin multe în cei 20 de ani în care a fost la Gloria Bistriţa şi cănumai împreună cu toţi cei care iubesc echipa, aceasta se poatesalva. Remus Vlad este convins că obiectivul de salvare de laretrogradare poate fi îndeplinit.

"Sunt de vreo 20 de ani la Bistriţa, mai exact din 1989,şi am trecut prin foarte multe. Am avut şi ceva performanţe înacest timp. Am mai fost în situaţii grele, poate nu chiar ca acum,dar am mai fost, şi am reuşit ce ne-am propus. O conjugare aeforturilor de toate felurile - conducere administrativă, tehnică,jucători - va fi benefică. Oraşul trebuie să conştientizeze căsuntem într-o siţuaţie delicată şi vrem să credem că toată suflareaamintită şi nu numai pulsează ca şi noi pentru a rezolva problemanumărul unu, evitarea retrogradării", a adăugat Vlad.

Foto: Dorin Arsinte(Mesagerul de Bistriţa)

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.