Stoica, mesaj pentru Dică: "Asta e problema pe care trebuie să o rezolvi ca să ajungi antrenor mare". MM a răbdat până la finalul mandatului pentru a spune lucrurilor pe nume: "Am aşteptat să mă sune când pleacă, dar..."

27 dec 2018 18338 afişări Liga 1
Stoica, mesaj pentru Dică: "Asta e problema pe care trebuie să o rezolvi ca să ajungi antrenor mare". MM a răbdat până la finalul mandatului pentru a spune lucrurilor pe nume: "Am aşteptat să mă sune când pleacă, dar..."

Cu Nicolae Dică (38 de ani) ajuns la finalul mandatului ca antrenor la FCSB, Mihai Stoica (53 de ani) îşi permite să vorbească deschis despre problemele pe care le are tânărul tehnician şi transmite un vot de încredere pentru viitor.

Despre Dică s-au spus şi s-au scris multe în perioada petrecută alături de Becali şi Stoica la vicecampioana ultimilor trei ani, iar directorul sportiv a tras concluzile după înlocuirea acestuia cu Mihai Teja. Unde a greşit "Nick"? Răspunsul sincer vine de la conducătorul care a avut ocazia să lucreze, de-a lungul ultimilor ani, cu foarte mulţi antrenori: "Atâta vreme cât tu pui un jucător să execute corner şi se duce altul să execute, ai o problemă. I-am spus că nu e normal. La un alt corner au făcut ei o chestie pe care au gândit-o jucătorii. Autoritate poţi să ai purtându-te frumos, dar şi să fii semi-dictator", a declarat MM, joi, la Digi Sport.

Stoica a fost cel care l-a convins pe Becali să-i acorde o şansă lui Dică, iar acum are încredere, în ciuda mandatului slab la FCSB, că fostul mijlocaş ofensiv va ajunge un antrenor de top: "Dică va ajunge antrenor, dar trebuie să mai rezolve nişte probleme legate de comunicare. E atât de dedicat şi munceşte atât de mult încât e imposibil să nu ajungă antrenor. După primul an, nimeni nu-i poate reproşa nimic. Dică a plătit pentru multe probleme care nu-i aparţineau. N-are Dică nicio vină că a trebuit să jucăm acasă meciurile în 3 localităţi. Imaginaţi-vă că Dică a jucat tot sezonul fără Pintilii. Nu cred că mandatul lui Dică la Steaua e o nereuşită", a mai punctat Stoica, înainte să-şi arate dezamăgirea: "Eu m-am aşteptat ca Dică să mă sune când pleacă, dar nimic".

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.